A 10 legjobb Star Wars rajongói film 2016-ból

2016. december 15. 11:02

A fan-made Star Wars filmek minden évben megállíthatatlanul özönlenek a különböző videó-megosztó csatornákra. Habár a felhozatal vegyes, a beléjük fektetett lelkesedés továbbra is óriási.

2016. december 15. 11:02
Duba Dániel

A fan-made Star Wars filmek minden évben megállíthatatlanul özönlenek a különböző videó-megosztó csatornákra. Habár a felhozatal vegyes, a beléjük fektetett lelkesedés továbbra is óriási. Az idei trendekből látszik, hogy a »fiúk-lányok fénykardoznak az erdőben« című forgatókönyv elem még mindig legfőbb építőköve a rajongói filmeknek, akárcsak az előző években (pont ezért azokat szépen kiszanáltam innen), de azért szerencsére születtek kreatívabb darabok is. Kylo Ren, melodráma, korrekt speciális effektek, ügyes operatőri munka és egy kis visszafogott humor. Ezek jellemzik leginkább az idei felhozatalt, melyből a tíz legérdemesebbet van szerencsém most bemutatni. A cikk alján szavazz a legjobban sikerült kisfilmre, valamint játssz a nyereményjátékunkon a páros mozijegyekért!

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!