Justin Trudeau képregényhősként debütált egy Marvel-kiadvány címlapján

2016. szeptember 02. 10:34

Vasemberrel boxol és tanácsot ad a kanadai szuperhősöknek Justin Trudeau kanadai kormányfő a Marvel Civil War II egyik képregényfüzetében. Trudeau a képregény címlapján egy bokszring egyik sarkában ül a kanadai zászló juharlevelével díszített trikóban, kezén piros bokszkesztyűvel.

2016. szeptember 02. 10:34

Képregényhősként ábrázolja a Marvel egy szerdán megjelent kiadványa Justin Trudeau kanadai kormányfőt. Trudeau a képregény címlapján egy bokszring egyik sarkában ül a kanadai zászló juharlevelével díszített trikóban, kezén piros bokszkesztyűvel. A mosolygós miniszterelnök rajzolt portréja a Marvel Civil War II: Choosing Sides című kiadványához készült. A képregényhős Trudeau-t a képen kanadai szuperhősök veszik körül. A képregénytörténet szerint ugyanis az Alpha Team nevű kanadai szuperhőscsapat tanácsadónak kéri fel egy politikai helyzet megoldásához.

A Torontóban élő kéregényrajzoló, Ramon Perez a BBC-nek kifejtette: azért akarta egy bokszringben ábrázolni Trudeau-t, hogy így domborítsa ki egyedülálló személyiségét. Perez hozzátette: Trudeau ráadásul korábban tényleg bokszolt is, továbbá népszerű a fiatalok körében és jelen van a közösségi médiában.

A képregény történetét író Chip Zdarsky elmondta, hogy a kormányfő hivatala nem emelt kifogást Trudeau ábrázolása ellen. Az író ugyanakkor megjegyezte, azért érezte a felelősséget, hiszen ő adott szavakat a kormányfő szájába. „Remélem jó munkát végeztem. Vagy talán azzal hív fel: »Hogy mondathatott velem ilyesmit Vasembernek?«” Justin Trudeau egyébként nem az első családjában, aki egy képregényben szerepel, apja, Pierre Trudeau néhai kanadai miniszterelnök is megjelent egy Marvel-kiadványban 1979-ben.

 

Mit szólnának, ha Orbán Viktorból képregényhőst csinálnának?
Örülnék neki, megérdemli!
Nem venném a kezembe.
Quiz Maker
 
 
 
 
 
 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaphylaxiás sokk
2016. szeptember 04. 20:22
Nem ez a faszi ütötte ki az egyik konzervatív képviselőnőt?
Martell 2
2016. szeptember 04. 20:22
Fekete öves seggnyalás a libsi celebpolitikusnak.
fogd a pénzt és kuss
2016. szeptember 03. 15:05
majom politikus mit keres egy marvel képregényben? pfújjjj
abcdef
2016. szeptember 02. 17:28
Bohócból próbálnak hőst faragni. Ez a tag egyszerűen röhej.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!