Itt a Zsivány Egyes új előzetese

2016. augusztus 12. 06:54

Egy régi ismerős is feltűnik a Zsivány Egyes új előzetesében. Decemberben érkezik az új Star Wars-film.

2016. augusztus 12. 06:54

A Star Wars III. és IV. között játszódó új, önálló filmben lázadók egy csapata próbálja ellopni a Halálcsillag terveit. 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anaphylaxiás sokk
2016. december 08. 15:17
Hajrá birodalom!!!
Aerion
2016. december 08. 15:16
A fennálló társadalmi rendet uraló elit számára kifejezetten káros a társadalmi realitás, ezért etetik az embereket, akit csak lehet fikcióval. Bár ez utóbbi helyett pontosabb lenne egy másik jelző. De van ennek az etetésnek egy másik, nem kevésbé fontos funkciója is, a figyelemfókusz tudatos elfordítása a realitásoktól, ami egyben a realitás okozta és az elit számára kedvezőtlen stresszhatásokat csapolja, szakadatlanul. Ugyanis ha a társadalom széles körben eszi a fikciót, a közös tudat is minimum megosztódik a realitás és a fikció között, ez pedig az uralmat jelenti olvtársaim, a társadalom felett. Ha a fikció kikapcsolásra kerül, a társadalom feletti uralom egy jelentős fegyvere kerülne ki az uralkodó elit kezéből, és ennek hiányában könnyebben fordulnának a magukat tökéletesnek tartó elit uralma ellen.
ichneumon
2016. december 08. 15:12
Akkora bevételt jelent ez a sorozat egy csomó cégnek, hogy már nem tudnak leállni. Személy szerint a filmművészet megcsúfolásának tartom amikor gondolat- és színészi kvalitás nélkül ontanak újabb és újabb részeket, csak azért, mert gazdaságilag megéri.
atila68
2016. december 06. 09:43
Star Wars 3 1/2 Édes faxom, kicsi Miki Egér (gy.k. Disney) mit tettél?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!