Így osztották ki a Hugo-díjat

2016. augusztus 21. 11:12

Robert Silverberg jelentette be, ki nyerte idén a Hugo-díjat. N. K. Jemisin távollétében Alyssa Wong vette át a díjat és olvasta fel a szerző üzenetét.

2016. augusztus 21. 11:12

Robert Silverberg a legjobb regény kategóriájának kiosztása előtt George R. R. Martinról anekdotázott a Hugo-ceremónián. N. K. Jemisin köszönőbeszédét Alyssa Wong olvasta fel.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amayyudan2
2016. augusztus 22. 12:57
Igazad van, ez tényleg kemény! A testesebb néni (Pat Cadigan) kb. "a nyugdíjas takarítónő Operába megy" stílusú öltözködést hozza, a másik (Jan Siegel) pedig valóban egy nyilvánosház madámjára emlékeztet, erre a fílingre a legyezgetéssel még jól rá is erősít, szinte vártam, hogy mikor kezd csábosan kacsintgatni a közönségre, ehelyett (szerencsére?) kamaszlányokat megszégyenítő idétlen vihogásokat láttunk tőle. Ezek után élek a gyanúperrel, hogy Silverberg sem azért néz ki vállalhatóan, mert van ízlése, hanem mert férfi lévén egy öltöny-nyakkendő kombóval odafigyelés nélkül is meg tudta oldani az ünnepélyes megjelenést. A mozgásuk meg a viselkedésük kissé kameraképtelen. Mondjuk az amerikaiak sose a jólöltözöttségükről voltak híresek, meg az írókat sem a nyilvános megjelenési képességeikért szeretjük. Jó példa erre Magyarországon Csurka István, aki drámaírónak teljesen jó volt, de élőszóban már közel sem tudta azt a színvonalat hozni, mint írásban...
Pintér Bence
2016. augusztus 22. 07:45
Az idősebb hölgy Pat Cadigan, ő volt a házigazda idén.
atila68
2016. augusztus 21. 22:37
Én kérek elnézést, e ki az a két hölgy aki szakadt "madam"-nak öltözött, és uralja az első négy percet? Egy ilyen rangos díj odaítélésekor csak meg kellene adni a módját nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!