Itt a Mandiner.sci-fi első olvasói felmérése

2016. június 17. 15:11

Hamarosan egy éves lesz a Mandiner.sci-fi. Úgy érezzük, hogy teljesítettük a tavaly nyár végén tett vállalásainkat, kíváncsiak vagyunk azonban arra, mit gondolnak az oldalról olvasóink. Ezért egy rövid kérdőív segítségével tudakoljuk: miből kéne több, miből kéne kevesebb? Mi hiányzik leginkább olvasóinknak?

2016. június 17. 15:11

A nyár végén egy éves lesz a Mandiner.sci-fi. Úgy érezzük, hogy az induláskor tett vállalásainkat megfelelően teljesítettük, így beszámoltunk a hazai és külföldi fantasztikus irodalom legfrissebb, legfontosabb és legizgalmasabb darabjairól; megnéztük a legújabb filmeket; összegyűjtöttük a hazai megjelenésekről született kritikákat véleményhasábunkban; emellett pedig több igazán izgalmas anyaggal jelentkeztünk: az anális raptorok és a szélsőjobb kapcsolatának ismertetése, és a magyar szerzőkkel, kiadóvezetőkkel készült interjúk mellett lelepleztük például, hogy hazánk egyetlen fantasztikus magazinja kétes módszerekkel szerzi be a lapban megjelenő novellákat.

Eddig mi beszéltünk az olvasókhoz, most viszont azt szeretnénk, ha az olvasók beszélnének hozzánk. Mi jó a Mandiner.sci-fin, és mi nem? Milyen jellegű tartalomból lehetne több? Interjúvoljunk külföldi szerzőket? Szemlézzünk több angol nyelvű tartalmat eredeti nyelven, vagy szemlézzük őket, de fordítsuk is le? Minden válasznak és tanácsnak örülünk.

A szerk.

*

*

A kérdőív ezen a linken külön is elérhető, ha valamiért nem működne a beágyazás.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!