Itt a Rogue One első előzetese

2016. április 07. 14:16

Itt a Rogue One, avagy magyarul a Zsivány Egyes előzetese. A film a harmadik és a negyedik Star Wars-mozi között játszódik: egy válogatott lázadócsapat készül ellopni a Halálcsillag terveit.

2016. április 07. 14:16

A teaser trailer előzetese után most itt van a Rogue One (Zsivány Egyes) teaser trailere, ami még mindig nem egy rendes előzetes, de két percet kapunk az új Star Wars-filmről. Úgy tűnik, mostanság a franchise rágyúrt az erős női főszereplőkre – legalábbis erre következtetünk abból, hogy Felicity Jones karaktere, Jyn Erso (nem Hanna Solo!) kőkemény az előzetesben. A Halálcsillag terveit kell ellopnia a „zsivány” csapatnak. Premier decemberben.

A Dice & Sorcery magyar felirattal is feltette az előzetest:

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egysegelem
2016. április 08. 15:31
Azert az eredeti trilogiaban nincs sok nem emberi faj, nyilvan nehez volt akkor meg megcsinalni.
lavor
2016. április 08. 15:31
Jó, ok, van itt csaj, néger, ázsiai, gonosz fehér hetero, na de hol vannak a nem emberi fajok? Az SW univerzumnak a sava-borsa a színes világa, nem lehet elintézni az egészet egy kocsmai (cantina) jelenettel. Remélem a következő SW film főszereplője egy meleg Twilek lesz, társa pedig egy mozgássérült Rodian. https://www.youtube.com/watch?v=350PQ6LU2sQ&nohtml5=False
egysegelem
2016. április 08. 15:29
Zsivany egyes, azt hittem ez egy eletrajzi film lesz Orbanrol, de akkor ugylatom nem az.
cutcopy
2016. április 08. 15:29
Itt pedig a Rogue One első előzetesének előzetese.. https://www.youtube.com/watch?v=MaYv3Y8tyoQ&nohtml5=False
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!