Egy leendő Mars-missziót készítenek elő két űrhajóssal

2016. március 02. 11:36

A szokásosnál jóval hosszabb időt, egy évet töltött a világűrben két űrhajós. Ez minden bizonnyal egy leendő Mars-misszió előkészületeit jelenti.

2016. március 02. 11:36

A NASA asztronautája, Scott Kelly és az orosz kozmonauta Mihail Kornien is sikeresen földet ért a szokásosnál hosszabb ideig tartó küldetés után. A két űrhajós egy évet töltött a világűrben. Ez minden bizonnyal egy leendő Mars-misszió előkészületeit jelenti.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2017. március 10. 02:07
2 emberről meg ott szaporodott volna el az emberiség, ahol valaki megkúrja az anyját. Ne mossuk már össze a tündérmeséket a valósággal! Abban viszont némiképp egyetértünk, hogy az ember a maga korlátolt kis (Az Univerzum végtelenségéhez mérten, hihetetlenül aprócska.) odújából nagy pofával jelenti ki, hogy hol lehet élet és hol nem. Ki mondja, hogy pár ezer fényévvel odébb nem él valami jópofa dög, amelyik uránt eszik, kénsavat hugyozik és ciángázt lélegez be, az általa kellemesnek tartott 800 fokos melegben? Az már más kérdés, hogy minden kíváncsiságom ellenére sem szeretnék ezzel a fickóval találkozni! Ne erőltessük ezt az UFO haverkodást! Ha netán őufóságát is Isten teremtette, akkor se! Kipusztítottunk már mi is jó pár (Szerinted.) Isten által teremtett fajt, ne próbáljuk ki, hogy mi, avagy UFO kolléga van-e jobb viszonyban a Teremtővel!
Strassnoff Ignác
2017. március 10. 02:07
Több ízben is töltöttek már ennyi időt asztronauták a világűrben. Mikor még Mars expedícióról szó sem volt.
Morgen
2017. január 17. 10:55
Merkel asszonyt is szíveskedjenek felkészíteni az álomutazásra! Egyébként hülyén hangzik, de szerintem már kiépítették ott az elit-tábort!
Morgen
2017. január 17. 10:54
Én biztos vagyok benne, hogy a köznép ma is úgy van tájékoztatva, mint az ókori Egyiptomban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!