Közülük kerül ki a legjobb tavalyi horrorregény

2016. február 29. 11:36

Nyilvánosságra hozták a legjobb horrorműveket díjazó Bram Stoker-díj idei finalistáit. Az egyetlen magyarul is megjelent műben, Clive Barker A vér evangéliuma című munkájában valaki sorra gyilkolja a legdörzsöltebb varázslókat. Rajta kívül Michaelbrent Collings, JG Faherty, Patrick Freivald és Paul Tremblay versenyez a díjért. Utóbbi szerző könyve idén magyarul is megjelenik az Agave Könyvek jóvoltából.

2016. február 29. 11:36

Nyilvánosságra hozták az 1987-ben alapított, legjobb horrorműveket díjazó Bram Stoker-díj idei várományosait. A díjakat májusban, a Stokerconon adják majd át. Az esélyesek tehát:

Clive Barker: The Scarlet Gospels (St. Martin’s Press)

Michaelbrent Collings: The Deep (self-published)

JG Faherty: The Cure (Samhain Publishing)

Patrick Freivald: Black Tide (JournalStone Publishing)

Paul Tremblay: A Head Full of Ghosts (William Morrow)

A díj várományosai között egy olyan mű van, ami magyarul is megjelent: ez Clive Barker A vér evangéliuma című könyve, amit a Libri adott ki tavaly.

Frissítés:

A cikk megjelenése után tudtuk meg, hogy az Agave Könyvek a Könyvhétre adja ki Paul Trembley könyvét Szellemek a fejben címmel.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2016. március 01. 08:05
A valóság messze a leghorrorisztikusab manapság, olvasás nélkül tudható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!