Jön A függetlenség napja folytatása

2015. december 14. 08:34

Visszajöttek A függetlenség napja idegenei, és hiába készült fel azóta a Föld, most többen vannak és nagyobb az űrhajójuk. Előzetes.

2015. december 14. 08:34

A visszatérő Jeff Goldblum és Bill Pullman mellett Chris Hemsworth is feltűnik az Independence Day: Resurgence előzetesében. Az 1996-os A függetlenség napja folytatása húsz évvel később játszódik: a Föld azóta az idegenek technikáját használva felkészült, de ők sem számítottak arra, hogy kétszer akkora űrhajókkal jönnek majd vissza az idegenek.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2015. december 14. 18:54
Nem az a World War Z 2 lesz. :D
kamasuka
2015. december 14. 18:54
Várjál, a képek alapján lesz néger srác is, meg gondolom meleg is. :)
amayyudan2
2015. december 14. 18:54
Öööö, ha jól emlékszem, az első rész lényege az volt, hogy a földönkívüli csapat EGY darab, bolhaként bolygóról-bolygóra ugráló parazita civilizációt alkotott, és az anyahajójuk (ami már akkor is emberes volt, több száz km-es) megsemmisítésével vége lett az egész bagázsnak is. Tehát explicit módon ki lett mondva az első rész végén, hogy NEM, NEM fognak visszatérni. Akkor most mi ez a baromság, hogy mindig tudtuk, hogy visszatérnek?! WTF?! Ennél izzadságszagúbb folytatás-kierőszakolást is nehéz találni mostanában, pedig az ötlettelenségtől túltengő reboot-okkal meg spinoff-okkal amúgy elég erős a mezőny...
cutcopy
2015. december 14. 18:54
Ne már, az első rész is annyira gáz volt, vagy most majd migránsinvázót kell legyőzni..?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!