Pénteken debütál Az ember a Fellegvárban az Amazonon

2015. november 19. 14:39

Péntektől lesz elérhető Az ember a Fellegvárban (The Man in the High Castle) teljes első évada. Philip K. Dick díjnyertes alternatív történelmi regényéből az Amazon csinált sorozatot. A második világháborút a nácik nyerték, Amerikát pedig felosztották egymás között a japánok és a németek. Vagy mégsem?

2015. november 19. 14:39

Péntektől lesz elérhető az Amazonon Az ember a Fellegvárban (The Man in the High Castle) című sorozat teljes első évada. A sorozat alapját Philip K. Dick azonos címmel megjelent díjnyertes alternatív történelmi regénye adja. A történet szerint a világháborút a tengelyhatalmak nyerték meg, Amerikát pedig felosztotta egymás között a Harmadik Birodalom és a japán császár. Van azonban egy betiltott könyv, amely szerint egy másik világban a dolgok teljesen máshogy történtek.

A sorozathoz kiadtak most egy sor remek plakátot, kettőt bemásolunk ide, a többit pedig meg lehet nézni a Sorozatjunkie-n, ahol találtuk őket:

Ez pedig a sorozat előzetese:

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Letya
2015. november 19. 19:34
A pilot alapján sokkal jobb mint a könyv :)
buckafej
2015. november 19. 16:18
Ha a wikipédián ránéztek az alternatív térképre, azon Magyarország 1941-es határaival látható és se német, se olasz birodalomhoz nem tartozik, hanem a néhány Other kategóriás ország között van! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!