Neil Gaiman novelláiból is sorozat készül

2015. november 03. 09:12

Neil Gaiman’s Likely Stories néven sorozat készül az ismert brit fantasy-szerző, Neil Gaiman műveiből. A Sid Gentle Films által a Sky Art nevű csatornára készülő négy részes minisorozat Gaiman novelláit fogja feldolgozni. A munkálatok novemberben kezdődnek. Eközben szintén készül az Amerikai istenek sorozatverziója.

2015. november 03. 09:12

Minisorozat készül Neil Gaiman novelláiból – írja a Guardian. A Sid Gentle Films által készített négy részes produkció a brit Sky Art nevű csatornán fog futni, a munkálatok novemberben kezdődnek meg. Gaimant valószínűleg nem kell bemutatni, egy sor sikeres regény mellett például a Sandman-képregények fűződnek a nevéhez.

Neil Gaiman's Likely Stories nevet kapó sorozat mellett egyébként szintén tévés feldolgozás készül Amerikai istenek című regényéből, illetve régóta szó van a Sandman-képregények feldolgozásáról is. Gyerekkönyvéből, a Szerencsére a tejből pedig Johnny Depp főszereplésével készül film.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!