8 dolog, amit jó, ha tud a mocskos szájú Jessica Jonesról

2015. november 23. 11:43

2010-ben merült fel először, hogy sorozatot kellene csinálni Jessica Jonesból, vagyis még bőven a Thor, az Amerika Kapitány és az Avengers-filmek előtt.

2015. november 23. 11:43
Glaurung24

1. Jessica Jones tök szuper

Mármint hogy szupererős, elképesztő az ellenálló képessége, és még repülni is tud. A képességeit egy balesetben szerezte, amiben elvesztette a szüleit, őt viszont radioaktív vegyszerek érték, több hónapig kómában volt, majd szuperképességekkel ébredt. Rövid ideig Jewel néven szuperhősködött is, de a Purple Man, vagy más néven Kilgrave annyira kicsinálta, hogy rájött, ez a világ nem neki való, úgyhogy civilben folytatta magánnyomozóként. Eredetileg Jessica Campbell volt a neve, a Jonest az őt örökbefogadó családtól vette át.

2. Nem is annyira ismert

Ebben persze közrejátszik, hogy a karakter 2001-ben bukkant fel először a képregényekben: kapott egy hosszabb szériát a MAX sorozaton belül Alias névvel, ami a nyomozóirodájáról szólt. A széria idején Jessica Jones nagyon gyorsan közkedvelt lett képregényes körökben, de szélesebb rétegek sosem kapták fel annyira. Ez persze sosem baj, az első igazi Marvel-film előtt Iron Man sem volt a legközkedveltebb karakterek között, aztán ez gyorsan megváltozott.

3. Nála többet senki nem bazdmegel

Deadpool talán kicsivel mocskosabb szájú nála, de Wade Wilson annyira kreatív, hogy a világ összes kombinációját összehozza, ha káromkodásról van szó. Jessica Jones ennél egyszerűbb, nála a fuckok repkednek olyan rendszerességgel, mint New York házai között a Pókember. Ez a Netflixen is maradhat, az viszont, hogy az Aliasban látott szex, erőszak és drog mekkora mértékben jön majd a képernyőre, elég kérdéses.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!