Batman eljegyezte a barátnőjét – Képregényhírek

2015. november 14. 08:20

A Marvel továbbra is mindent visz, ha eladásokról van szó, ráadásul töretlenül ontják magukból a Deadpool képregényeket, az Aquaman írója pedig a rajongók haragja elől egészen a konkurenciáig menekült. Bruce Wayne pedig házasodik? Ezek az elmúlt két hét legfontosabb képregényes hírei.

2015. november 14. 08:20
Admin

A Marvel tarol az eladások terén

A Diamond kiadta az októberi havi eladási adatait, amiből az derül ki, hogy az eladott füzetek 48%-át a Marvel adja ki, a DC pedig 23%-kal van a második helyen. A füzetes toplista első helyén csak Marvel címek állnak, de a kötetes eladások között már szorosabb volt a verseny (az első két helyet itt is elvitték két Star Wars képregénnyel, azonban a tízes listán öt hely is az Image-é) Persze ez az eredmény annak is betudható, hogy a Marvel ebben a hónapban kezdte el kiadni az első olyan képregényeket, amik az újjászervezett univerzumában játszódnak. (CBR

Tarantino új filmje képregényes előzményt kapott

A The Hateful Eight előzményét Zach Meyer rajzolta és a Playboyban jelent meg. (Playboy)

*

DC

Aquaman
Aquaman

Cullen Bunn otthagyja az Aquamant

Az író a Redditen ismerte el, hogy a januárban megjelenő 48. szám az utolsó olyan Aquaman füzet, amit ő írt. Elsősorban azért döntött így, mert a rajongók nagyon erősen támadták a sorozat új irányáért. Bunn azonban nem marad munkanélkül, ugyanis januárban már érkezik is az Uncanny X-Men első száma a Marvelnél. (CBR

Bruce Wayne megházasodik?

Sok dolog történt mostanában Bruce Wayne életében. Egy ideje nem ő Batman, sőt amnéziája van, a sorozat legújabb számában pedig megkérte a a barátnője kezét! Nem tudni még, hogy merre tart a történet, de ismerve a DC ragaszkodását a sötétebb világhoz, nem lennék meglepve, ha tragédia lenne a vége.

Marvel

Deadpool
Deadpool

Új Deadpool képregények érkeznek

Úgy látszik annak ellenére, hogy a Deadpool filmet a Fox készíti, a Marvel mégis megtámogatja azt, ugyanis az eddigiek mellé több újabb képregényt is bejelentettek az őrült mutáns főszereplésével. Cullen Bunn tollából érkezik a Deadpool and the Mercs For Money minisorozat (rajzoló: Salva Espin), Rob Liefeldtől pedig a Deadpool: Bad Blood graphic novel. (CBR, IGN)

Egyéb kiadók

Az Archie Comics új app-pal jelentkezik

A kiadó a Madefire-rel közösen készíti el az alkalmazást, amin keresztül a legújabb képregények mellett a korábbi megjelenések is elérhetőek lesznek. (CBR)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!