Robbanás volt az Igazi Csíki Sörnél

2015. augusztus 18. 18:04

Bomba robbant az Igazi Csíki Sör telephelyén. A csíkszentsimoni cég kapacitásbővítést hajt végre, ezért az egyik régi épületük megsemmisítették, azonban a törmelék ráborult az üzemre is.

2015. augusztus 18. 18:04

Kapacitásbővítést hajt végre az Igazi Csíki Sör Manufaktúra. A cég a csíkszentsimoni telephelyén több olyan régi épülettel is rendelkezik, amelyet sörgyártásra nem használnak. Ezek közül robbantották fel az egyiket. A robbanás azonban nem volt teljesen sikeres, mivel a törmelék egy része ráborult a sörgyártó-üzemre, ahol nemrég a Mandiner egy szerkesztője is járt. Szerencsére a kár nem jelentős, és a sörgyártást sem kellett felfüggeszteni a félresiklott robbantás miatt.

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. augusztus 20. 09:41
Robbanás nem egyenlő robbantás, bomba nem egyenlő robbanószer...idióta cikk!
Energetikus
2015. augusztus 20. 03:45
jó a reklám-film ! ... én emlékszem egy Soros-fizetett-BBC-reklámfilmre Prágából, ahol a Vencel-téri tüntetésen résztvevö két magyar-reklám-forradalmár egymás nyakában tüntettek 10-percnyire a tömegtöl mintha egy sörözö elött - a képek alapján ... -de jó reklám volt az is - máig csiripelnek .. - legalábbis az egyik - a másik uralkodni igyekszik ...
MINDEN SÉMIT KIRAKNI EURÓPÁBÓL
2015. augusztus 19. 19:02
épületrobbantást nem bombával szoktak végezni azért a szenzációhajhászásnak nem kellene rémhírterjesztésnek is lennie
abraxas
2015. augusztus 19. 11:15
Szerencsére a termelés zavartalanul folytatódhat! :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!