Star Wars: Rogue One – amit az első antológiafilmről tudni érdemes

2015. augusztus 24. 10:52

De miféle Star Wars-film lesz a Rogue One? Mit takar az antológiafilm? Honnan ered az ötlet, és kik az alkotók? Minden, amit az első Star Wars-antológiafilmről tudni érdemes...

2015. augusztus 24. 10:52
Oviban Kenobi

Háborús film

A rendező állítása szerint a Rogue One háborús film lesz, vagyis a csillagok háborújából a háborúra esik a hangsúly. Edwards azt ígéri, a korábbi Star Wars-filmekkel ellentétben realista hangvételű, valóságosnak és naturálisnak ható filmre számíthatunk. A film alkotói komolyan szeretnék bemutatni, milyen lenne belülről nézve egy háború a Star Wars világában.

Edwards szerint a film egy bonyolult, sokrétű és nagyon szövevényes helyzettel fogja szembesíteni a nézőt. „Az Új reményben a rosszak nagyon rosszak, és a jók nagyon jók. Ez a film egy olyan időszakról mesél, amikor ez a fekete-fehér sokkal inkább szürke. A háború valóságában a jók rossz dolgokat tesznek, a rosszak pedig jókat” — mesél a rendező. »A film a háború természetéről szól és arról, hogy mit kell olykor megtenni egy nemesebb eszme érdekében, ami sosem olyan egyszerű. Van, hogy komoly árat kell fizetni.«

Kiri Hart izgalmas filmet ígér, amelyben a szereplők lehetetlennek tűnő küldetésre vállalkoznak.

A film ötletadója, John Knoll pedig arra emlékeztet, hogy mivel a Rogue One az Új remény közvetlen előzményét meséli el, a IV. Epizód és annak jól ismert nyitószövege valamelyest meghatározza, mit kell kezdeniük az alkotóknak az alapötlettel.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!