Vissza a jövőbe-remake készül

2012. március 27. 14:39

Újraforgatná a Vissza a jövőbe-sorozatot az Amerikai pite: A találkozó rendezőpárosa. Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg szerint a nyolcvanas évekbeli filmek „szó szerint kétdimenziósak, ódivatúak”.

2012. március 27. 14:39

Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg az Amerikai pite: A találkozó-film rendezőpárosa két évre szóló szerződést írt alá a Universal Pictures-szel és most remake-et csinálnának a Vissza a jövőbe-szériából – írja az Index a GeekTyrant információi alapján. Hurwitz és Schlossberg korábbi nagyjátékfilmes rendezői munkája a Kalandférgek 2 volt, ezért is furcsa, hogy egy komoly rajongótáborral rendelkező klasszikushoz nyúlnának.

Az alkotók szerint a nyolcvanas évekbeli filmek szó szerint kétdimenziósak, ódivatúak: „Ez a kedvenc trilógiánk. Amióta az eszünket tudjuk, erről a tervről beszélgettünk, de mindig elhalasztottuk, mert tudtuk, hogy az emberek csak legyintettek volna, hogy esély sincs rá, hogy olyan legyen, mint az eredeti. De azóta már eltelt harminc év és ezek a filmek, akárcsak Spielberg akkori filmjei, igazán réginek tűnnek. Jó lenne feldolgozni az összes klasszikust abból a korszakból.” – fejtette ki Hurwitz és Schlossberg.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr. Moody
2012. március 27. 16:58
Nekem is a kedvenc trilógiám. Éppen ezért kérlek titeket, hogy a villám ne a városháza órájába hanem belétek csapjon, ha hozzá mertek nyúlni ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!