Megfilmesítik Stephen King JFK-regényét

2011. augusztus 16. 10:24

Időutazós thrillert forgatnak Stephen King 11/22/63 című regényéből. A könyv csak 2011 novemberében fog megjelenni.

2011. augusztus 16. 10:24

Időutazós thrillert forgatnak Stephen King 11/22/63 című regényéből, mely idén novemberben fog majd csak megjelenni. A történet egy tanárról szól, aki visszamegy 1963-ba, hogy megakadályozza a Kennedy elnök ellen elkövetett merényletet. A filmváltozat írója, rendezője és producere A bárányok hallgatnak Oscar-díjas direktora, Jonathan Demme lesz.

Stephen King regényeit szereti Hollywood: többek közt megfilmesítették már A remény rabjait, a Halálsoront és a Ragyogást. Az utolsó négy Potter-epizód rendezője, David Yates a Végítélet elkészítésén gondolkodik, míg a Warner az Az című könyvből forgatna filmet. A Tóparti kísértetekből négyrészes sorozat készül Pierce Brosnan főszereplésével.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. augusztus 21. 17:58
Ja, és még számtalan könyvét, de nem tudják az író lenyűgöző, mindenen átütő, szuggesztív és utánozhatatlan stílusát vászonra vinni.Még a Ragyogás két változata is halvány utánzata könyvnek, nem beszélve a Hasznos holmikról vagy az Állattemetőről,a Rémkoppantókról a Borzalmak városáról, a Torturáról stb.Ez a könyv ezek szerint hajaz a Holtsávra ahol a főszereplő megérzi előre, hogy aki a következő elnöki posztért indul egy alattomos gyilkos, és lelövi a kampánykörútján.
kardosdoktor
2011. augusztus 16. 11:05
Nagy üzlet ez a Kennedy-gyilkosság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!