„A nemes bevándorló és a Nyugat” – megdöbbentő tanmesét írt a a világhírű viselkedéskutató

2023. december 03. 08:12

„Gyűlölöm ezt a társadalmat. Gyűlölöm az értékeit. Gyűlölöm a szabadságát” – mondta a nemes bevándorló.

2023. december 03. 08:12
Spanish NGO rescues 176 irregular migrants in international waters

Gad Saad világhírű viselkedéskutató egy rövid tanmesét írt az X-re, a „nemes bevándorlóról és a Nyugatról”. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nemes bevándorló: Kérem, kérem, kérem! Engedjenek be az Önök gyönyörű országába! Csak egy esélyt szeretnék egy jobb életre!

A Nyugat: Rendben, üdvözöljük!

Nemes bevándorló, 15 másodperccel azután, hogy beengedték: Ez az ország undorító! Tüntetni fogok ellene! Tüntetni fogok azért az ideológiáért, amelyből elmenekültem! Gyűlölöm ezt a társadalmat! Gyűlölöm az értékeit! Gyűlölöm a szabadságait! Gyűlölök mindent ezen a helyen! Éljen soká az a társadalom, amelyből elszöktem!

A Nyugat: Ez csodálatos. A legjobb megoldás, ha még több millió embert engedünk be, akik gyűlölik a társadalmainkat. Minden rendben lesz, ez a progresszív empátia!

Nyitókép: JOSE COLON / ANADOLU AGENCY / Anadolu via AFP

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2023. december 03. 18:00
"Kérem, kérem, kérem! Engedjenek be az Önök gyönyörű országába! Csak egy esélyt szeretnék egy jobb életre!" "Gyűlölöm ezt a társadalmat. Gyűlölöm az értékeit. Gyűlölöm a szabadságát” ennek a neves bevándorló attitűdnek a legjobb példája a főmogyoró, és a mandiner csürhe az európai unióban
Nyugati_Adam
2023. december 03. 17:47
Az az ország és az a nemzet, amelyik nem tudja magát megvédeni attól akivel nem akar együtt élni, az nem ország, hanem legfeljebb többé-kevésbé egy közigazgatási egység. Az a közigazgatási egység, amelybe a határán belépő személy hiteles dokumentumokkal igazolt azonossága kétséges, nem engedhető be a közigazgatási egység területére. Egyszerűbben ezt hívják országnak. Az állam polgárainak akkor teljesíti legelemibb kötelezettségét, ha a maradéktalanul nem azonosítható és nem hasznos személyt nem engedi be a területére. Ha bármilyen nem azonosítható személy illegális vagy erőszakos módon próbál bejutni az országba, akkor a határőrizet legyen köteles teljesíteni az előírt lő-parancsot. A többi az porhintés, egyenesen felszólítás az ellenőrizhetetlen invázióra. A bonyolult és puha intézkedések és büntető szabályok, súlyos következmények nélküli alkalmazása a saját tapasztalatom. A migráns enklávék már kialakultak és gyarapodnak, a befogadó országoké helyett a saját szabályaikat követik.
Hangillat
2023. december 03. 17:22
Ha mást nem is, a letelepedési, állampolgársági kötelezettséggel járó jogok-kötelezettségek szigorításával élhetnének, ám a PC stb. többet ér, bár az ok-okozat nyilvánvaló (a szándékoltan homályosan hagyott PC helyett a 3,14C-nek több értelme van).
alexandrosz-2
2023. december 03. 16:26
A zsidó vetés beérik. Ezt a jövőt szánják nekünk, gojoknak, a kiválasztottak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!