Videón, ahogy Lior Raz, a Fauda című sorozat sztárja kimenekít két családot Szderotból

2023. október 09. 21:50

„Ne féljetek!” – üzente.

2023. október 09. 21:50

Lior Raz, izraeli színész, forgatókönyvíró videót osztott meg az Instagram-oldalán arról, ahogy társaival kimenekít két családot az izraeli Szderot városából, amelyet épp bombáznak. 

Mint a felvételhez fűzött kísérőszövegből kiderült, a népszerű Fauda című sorozat sztárja Yohanan Plesner és Avi Yissascharov kíséretében elindult délre, hogy csatlakozzon a több száz „bátor fegyveres testvéréhez”, akik önkéntesként, „fáradhatatlanul” dolgoznak Izrael déli részén a lakosság megsegítésén. 

Ne féljetek!” 

– zárta bejegyzését Lior Raz.

Ahogy arról a Mandiner beszámolt, szombat reggel háborúra ébredt Izrael. Az IDF jelentése szerint 6:30-tól kezdődően 2200 rakétát lőttek ki az ország városaira, a szirénák még Tel-Avivban is megszólaltak. Mindeközben palesztin terroristák tömegei szivárogtak át a gázai határon és a hírek szerint öt különböző települést támadtak meg. Ilyen mérvű támadásra nem került sor azóta, hogy a Hamász átvette a hatalmat a Gázai-övezet felett. 

Nyitókép: ANGELA WEISS / AFP

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2023. október 12. 07:18
Menekítés közben szelfiznek?
kvmny
2023. október 10. 08:52
Ez melyik részben lesz? Azért arra figyeltek, hogy rendesen be legyenek világítva.
powerage
2023. október 10. 08:12
"kimenekít két családot" Szoboszlai legalább négy-öt családot ki tudott volna menekíteni ugyanennyi idő alatt, mivel sokkal gyorsabban fut.
Volo
2023. október 10. 07:27
A filmjét láttam ( Fauda ), s így a látottak alapján még érthetetlenebb, hogy nem készült fel. nem tudott Izrael a támadásról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!