25 évesen meghalt az Eufória drogdílert alakító színésze

2023. augusztus 01. 07:29

A család a halál pontos okát nem mondta el.

2023. augusztus 01. 07:29

A TMZ arról ír, hogy meghalt Angus Cloud színész, aki csupán 25 éves volt és leginkább a drogdíler szerepéről lehet ismert az HBO Eufória című sorozatából „Nehéz szívvel kellett ma búcsút vennünk egy hihetetlen embertől. Mint művész, barát, testvér és fiú, Angus mindannyiunk számára sok szempontból különleges volt” – nyilatkozta a színész családja.

Hangsúlyozzák: 

a színész múlt héten temette el az édesapját. 

„Az egyetlen vigasz, amit tudunk, hogy Angus most újra együtt van az apjával, aki a legjobb barátja volt” – mondták. Mint kiderült, a színész nyíltan beszélt a mentális problémáiról, ám a család a halál pontos okát nem mondta el.

Angus Cloud az HBO Emmy-díjas sorozatában, az Eufóriában Fez szerepét alakította, így komoly hírnévre tett szert.

Nyitókép: Wikipédia

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Squalline
2023. augusztus 01. 10:30
Tomeny propaganda volt. A fogonosz ki mas, a varost a markaban tarto titokban buzi konzervativ beutesu videki apuka es aljas fiacskaja volt. A magat droggal, szexmaniaval, beteges tetszeni akaro narcizmussal tonkretevo, onsajnalatban es aldozatpozban tetszelges szerepet kapo tobbi karakternel folyamatosan oda volt csempeszve, hogy ezt meg kell ertenunk, vegso soron ok mind cukik valahol a lelkuk melyen es nem tehetnek a sajat tetteikrol sem. A sorozatban lenyegeben senki sem volt "normalis", de olyan szinten, hogy a pszichiater es a zart osztaly kozott feluton ingadozott, am ez valamifele teljesen termeszetes normalitaskent volt adagolva. Es ki mas, mint egy tipikus oldaltarisznyas muveszkedo muciologus beutesu szeplelku drogfuggo felver fejtette meg a vilagot a nezo szamara. Az egesz olyan volt, mintha az amerikai pszichot egy nyalas amcsi gimitortenettel kereszteztek volna sorozatta erzekenyitesben tobzodva. Az illeto srac legalabb jol alakitott benne, az teny, hat beke poraira!
Bitrex®
2023. augusztus 01. 10:15
Az ilyen figurák szokták hajnalban összehányni, brunyálni a pesti bulinegyedet legénybúcsú után. Ő már nem fogja.
anonymtalan2
2023. augusztus 01. 09:59
Sokan nem tudják és a cikk író hibája, hogy a TMZ után nem írták oda zárójelben röviden, hogy mi. Röviden a TMZ egy pletyka lap kb. mint itt a Bors.
74bro
2023. augusztus 01. 09:53
TMZ? Kérdőjel, kérdőjel, Temesvári Megmondó Zeitung...? Talán. Az általános popkultúra megszűnt létezni, ezek az emberkék csak rétegek számára ismertek, Ali, a wienerneustadti kebapos családi drámáiról miért nem írtok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!