Vége a szerelemnek: a Tinder balra húzta Oroszországot

2023. május 02. 17:39

A társkereső alkalmazás is csatlakozik az országot szankcionáló nyugati vállalatokhoz.

2023. május 02. 17:39
null

A Match Group, a Tinder nevű társkereső alkalmazás tulajdonosa bejelentette, hogy több mint egy évvel az ukrajnai háború kitörését követően elhagyja az orosz piacot –  jelentette kedden a Reuters hírügynökség.

– magyarázta a lépést a vállalat közleménye, majd hozzátették: „márkáink lépéseket tesznek a szolgáltatásaikhoz való hozzáférés korlátozására Oroszországban, és

A Match egyik fő részvényese, a Friends Fiduciary Corp. szerint a vállalat követendő példát mutat lépéssel. Tavaly számos digitális szolgáltató, köztük a Spotify és a Netflix is elhagyta Oroszországot. A Badoo és a Bumble nevű társkereső szolgáltatások pedig már 2022 áprilisában beszüntették működésüket az országban, és blokkolták mobilalkalmazásaik letöltését, valamint a szolgáltatásaikért való fizetést.

 

***

 

Nyitókép: STR / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
savrena
2023. május 03. 11:38
Nincsenek orosz csajok a Tinderen? Piaci rés nyílt! Mit rés, Szakadék!
darázs
2023. május 03. 07:12
Amerika nagysága abban áll hogy elérte az EUnál hogy a Tindert adja a népének az orosz gáz helyett. Lehet tippelni hány napig lesz még EU.
Megtalálta
2023. május 03. 07:01
Ajaj! Mos' milesz?
ThunderDan
2023. május 02. 21:36
Óriási csapás. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!