Nem bírta tovább: kikapott egy transzneműtől az olimpiára vágyó kerékpárosnő, visszavonul a sportágtól

2023. május 21. 14:06

A 24 éves nő 35-szörös országos győztes versenyző volt. Most az antifa támadja, mert felszólalt a transznemű sportolók ellen.

2023. május 21. 14:06
null

A 24 éves Hannah Arensmannak fel kellett adnia az álmát, hogy részt vegyen az olimpiai játékokon, miután veszített egy biológiai férfi transznemű kerékpárossal szemben. Arensman az utolsó versenyén felszólalt a transznemű sportolók részvételével szemben, ami után egy szélsőbaloldali antifa csoport kipécézte magának.

Arensman 35-szörös győztes a nemzeti cyclocross körversenyeken, és korábban szívszorító részletességgel nyilatkozott arról a döntéséről, hogy elhagyja a sportágat, mondván, a transz versenyzők bevonása azt jelenti, hogy

Azután hagyta abba a sportágat, hogy decemberben a 2022-es nemzeti cyclocross-bajnokságon a női elit kategóriában a dobogós helyezésről lemaradt a transznemű Austin Killipsszel szemben. 

Legutóbbi kommentárjában a döntéséről így nyilatkozott: „Millió különböző szinten fáj”.

Felbukkantak a fegyveres antifák

Arensman utolsó futamát a John Brown Gun Club (egy amerikai fegyveres antifa csoport) tüntetései is beárnyékolták, ami egy magát „baloldali fegyverjogi csoportnak” nevező szervezet, amely

A csoport maszkos tagjai a tiltakozásukról készült fotót is tartalmazó tweet szerint azért vettek részt a versenyen, hogy „támogassák az elit női divízióban versenyző két transznemű sportolót”.

A csoport Arensman lemondását is ünnepelte, és azt írta: „Reméljük, segítettünk neki megtalálni az ajtót. Nem fog hiányozni”.

Nyitókép: Hannah Arensman
Fotó: Facebook/Fox News

Összesen 135 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kissjani
2023. május 23. 08:12
Kövezzetek meg de szerintem ez az egész őrület a női egyenjogúsági harcokból indult, és most talán jelenleg ők szívják meg a legjobban. Mert nem vagyunk egyformák! Pont ez a legjobb a dologban, spec. ezért vonzanak a nők!!!
bogyo1
2023. május 22. 14:21
Ha annyian vannak ezek a beteg állatok, akkor miért nem logikus, hogy egymás között versenyezzenek! Ki a legjobb leggyorsabb, legerősebb trans köcsög? Ennyi kellene csak, de a normális sportolókat, ne csesztessék ekkora állatságokkal! Amúgy érdekes, olyan nincs, hogy eredetileg nő, aki férfivé kreálta magát, el akarjon indulni normális férfiak között?! Csak fordítva létezik ez? Eredetileg férfi, nővé lett, és csak ezek érzik úgy, hogy sportolni akarnak a rendes nők között..... Ki érti ezt?
scandal says Jack
2023. május 22. 12:01
A múltkor egy amerikai úszónő akadt ki és panaszolta sírva, hogy nem elég, hogy a nyílvánvalóan erősebb fizikumú transzok leússzák, de még a női öltözőben is megbámulják meg nézni kell a pucér farkukat, amire nem kíváncsi...lehet őt is kipécézték a militáns transzok, remélem él még. Amúgy a márciusi USA iskolai lövöldöző is ilyen militáns transz volt úgy emlékszem... meg vannak ezek őrülve tényleg. Mégis mit gondolnak, hogy hány támogatót szereznek a deviáns életüknek, mozgalmunknak, ha megölnek néhány másik embert aki nem deviáns...?!
formaegy
2023. május 22. 10:59
Amikor már a sportban is ilyen formában jelennek meg a beteg állatok ott már valóban nagy a baj. Nem csak Hannah Arensman lesz aki befejezi a sportot az ilyen beteg állatok miatt. (úgy tudom már vannak jó páran akik abbahagyták) Gyalázat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!