Kellemetlen véget ért az anyák napi utcai autóverseny

2023. május 23. 07:30

Egy amerikai férfi saját anyjával autóversenyzett az amerikai Fresno utcáin, a rendőrség mindkettőjük autóját elkobozta.

2023. május 23. 07:30
null

A fresnói rendőrség a Facebookon számolt be a furcsa eseményről: egy amerikai férfi és édesanyja úgy döntött, rendhagyó módon,

egy városi autóversennyel ünnepli meg anyák napját.

Mindketten a megengedett sebességhatár kétszeresével mentek – a traffipax szerint majdnem a 130 km/órát is elérték – és a rendőrség szerint veszélyesen is vezettek. Végül mindkettőjüket lekapcsolták, az autóikat pedig lefoglalták, amelyek a következő harminc napban egy telephelyen fognak várakozni.

– írja közleményében a rendőrség.

Az Egyesült Államokban egyébként is sok gondot okoznak a rendőröknek az illegális autóversenyek, ezért is folyamodnak már olyan drasztikus lépésekhez, mint a járművek elkobzása.

Nyitókép: Facebook

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Muki46
2023. május 23. 22:36
Miért nem futóversenyt vagy gyaloglóversenyt tartottak? Ja, hogy akkor lenne valamennyi eszük.
need-info
2023. május 23. 09:23
Magyar híreket nyomjatok, buta amcsik minket nem érdekelnek.
Bitrex®
2023. május 23. 08:24
Be lehettek drogozva mindketten.
Cross Wire
2023. május 23. 07:45
Kit kellene érdekeljen ez a fos bulvár??? Már nagyon várom, hogy feltűnjenek a mandin a horoszkóposok... ja, meg a celeb-műsorok perpatvarairól szóló "tudósítások"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!