Hátborzongató: rituális öngyilkosságot követett el egy indiai házaspár

2023. április 19. 11:05

Egy guillotine-szerű eszközzel fejezték le magukat.

2023. április 19. 11:05
null

Egy 38 éves férfi és a 35 éves felesége öngyilkosságot követett el Indiában. Lefejezték saját magukat egy guillotine-szerű eszközzel, amelyet otthon készítettek, hogy fejüket felajánlhassák egy áldozati rituáléra – írta meg a Hindustan Times.

Az oltár miatt a hatóságok azt feltételezik, hogy a Vinchhiya faluban élő

házaspár nagy valószínűséggel rituális emberáldozatot mutatott be.

A rokonok szerint a házaspár az elmúlt egy évben minden egyes nap imádkozott, azt viszont nem lehet tudni, hogy melyik istenhez.

A helyszínen a rendőrök egy búcsúlevelet is találtak, amiben az elhunyt férj és feleség arra kérték a rokonaikat, hogy vigyázzanak a szüleikre és a két gyermekükre.

A nyitókép illusztráció. Fotó: METTŪR, INDIA, AFP

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gullwing
2023. április 19. 11:54
Bazd meg két gyerek maradt utánuk .....
pipa89
2023. április 19. 11:38
Na, próbálkozhatunk, csak nem fogjuk megérteni őket. Többek között ezért is vétek Kínához, a Közel-Kelethez, Indiához etc. európai szemüvegen át közelíteni. Ezért is óriási hiba másra kényszeríteni a demokráciát és a nyugat összes szaros ideológiáját: woke, cancel culture, lmbtq, vallástalanság etc. Persze továbbra is leplezni lehet a világ kizsákmányolását demokrácia-exporttal, de mára már tisztán látszik, hogy ezek mesterségesen előkészített gazdasági célú konfliktusok.
héttörpe
2023. április 19. 11:12
pont mint a Jobbik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!