Brüsszeli korrupció: Híres krimi mestertolvajának érezte magát a botrány főszereplője

2023. január 31. 10:36

Elképesztően cinikus megjegyzés hangzott el a mikulásborítékos Panzeri szájából.

2023. január 31. 10:36
null

A brüsszeli korrupciós botrány egyik főszereplője – Eva Kaili mellett – Antonio Panzeri, a Demokrata Párt volt európai parlamenti képviselője. A belga nyomozók által rögzített videók és hangfelvételek feltárták Panzeri modus operandijának egy részét: a volt EP-képviselő október 10-én három alkalommal, pénzt tartalmazó Mikulás-borítékot adott át a szakszervezeti világszervezet vezetőjének.

A borítékot a szakszervezetisnek átnyújtva Panzeri viccelődött:

Az Ocean's Eleven című 2001-es filmben Danny Ocean és tíz bűntársa egyszerre három Las Vegas-i kaszinó kirablását tervezi.

Nyitókép: Village Roadshow Pictures / NPV / Collection ChristopheL via AFP

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogd a pénzt és kuss
2023. január 31. 13:18
igaza volt, úgy néztek ki, de mégsem ők voltak, mert le lettek fogva
Squalline
2023. január 31. 13:12
Van ebben valami meg remisztobb. Ezek mar olyan alacsony ertelmi szinten vannak, hozza viszont annyira onteltek es magabiztosak, hogy igy csinaljak. Sima boritek. Kezbol kezbe. Elkepeszto. Ezekhez kepest egy valodi izig-verig korrupt politikus minimum Einstein. Es hiaba a botrany. Ezek kezebe van adva a kormanyrud Europaban.
5m007h 0p3ra70r
2023. január 31. 12:46
"a volt EP-képviselő október 10-én három alkalommal, pénzt tartalmazó Mikulás-borítékot adott át a szakszervezeti világszervezet vezetőjének. A borítékot a szakszervezetisnek átnyújtva Panzeri viccelődött: Úgy nézünk ki, mint a srácok az Ocean's Elevenből" Kurva nagy gáz ez a pali. Amit ő csinált az tökéletesen pontosan az amerikai maffiacsaládok gyakorlata.
Rodolfo
2023. január 31. 12:20
Most már akkor a maradék 9-et kell felkeríteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!