Hulkozva osztotta ki Mark Ruffalót a brazil elnök

2022. június 10. 15:14

„Biztos vagyok abban, hogy soha nem olvasta a brazil alkotmányt, de biztosíthatom, hogy semmi köze azokhoz a bonyolult Hulk-szövegekhez, amiket meg kell tanulnia, például »AHGFRR«.”

2022. június 10. 15:14
null

Nyitófotó: Jay Maidment / Marvel Studios / Collection ChristopheL via AFP

 

Mark Ruffalo amerikai színész, aki egyéb szerepei mellett többek között a Hulk nevű képregényhőst alakítja a filmekben, és aki rendre megnyilvánul világpolitikai kérdésekben, ezúttal Joe Bident figyelmeztette Twitter-üzenetében:

„Kedves POTUS, az ember, akivel találkozol ma, nem tiszteli a demokráciát és folyamatosan puccsal fenyeget.”

Brazília elnöke, Jair Bolsonaro közvetlenül reagált Ruffalo tweetjére: 

„Kedves Mark Ruffles, nyugodjon meg! Biztos vagyok abban, hogy soha nem olvasta a brazil alkotmányt, de biztosíthatom, hogy semmi köze azokhoz a bonyolult Hulk-szövegekhez, amiket meg kell tanulnia, például »AHGFRR«. Olvassa el, és rá fog jönni, hogy én nem csak tisztelem, hanem magam védem meg Brazíliában a jog uralmát.”

Bolsonaro még további hulkos kommentárokat közölt a poszt alatt.

 

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetx
2022. június 10. 20:36
Ruffalo, a cipész maradjon a kaptafánál. Szokták mondani, nem véletlenül.
AGab
2022. június 10. 18:21
Bolsonaro hatalmas figura! :D
Töki
2022. június 10. 17:35
XXXX. senki még hollywood-ban is. A brazil elnök meg fasza gyerek.
Karbantartó9
2022. június 10. 16:52
Egyetértek, ruffalo egy dróton rángatott ócska ballib propagandista, olyasmiket ugat ami nyilván nem az ő véleménye, csak tolja a szájába adott politikai szart. Mert azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy pl legutóbb épp a magyar törvényeket olvasgatta szabadidejében, ahogy Bolsonaro tevékenységéről is csupán a hazug csaló balliberális (magukról mondták) CNN-ből van tudomása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!