Kijutott a Földközi-tengerre az Ukrajnából ellopott gabona

2022. május 14. 12:47

Szíriába tarthat a szállítmány.

2022. május 14. 12:47
null

A Kárpáthír arról ír, hogy az ukrán Védelmi minisztérium Központi Hírszerző Ügynöksége szerint az Ukrajnából ellopott gabona már a Földközi-tengeren hajózik. A szállítmányok legvalószínűbb úti célja Szíria lehet.

A jelentések szerint a harkivi régióban található Volokhiv Jar faluban

kollaboránsok segítenek a megszállóknak a gabonát kirakodni

a hangárakból és gabonaszállító teherautók tartanak az orosz határhoz. Hozzátették: Szintén 1500 tonna gabonát vittek el gabonaszállító teherautókkal a Herszon régióbeli Malaja Lepetika városából a megszállt Krím-félszigetre − áll a közleményben.

Nyitókép: Pixabay

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carsac
2022. május 15. 01:52
Kedves Mandiner. Ukrán csicskának látszol egyesek szemében, márpedig ezek az egyesek nem buta emberek. Tehetsz ellene, mondja a népszerű szlogen.
bagira
2022. május 15. 01:03
Ukránok nagy részt hazudnak , gabonát Zelenszkij is eladhatta fegyverekért . Közben Zelenszkij a lengyelekkel próbálkozott üzletelni búzát tengeren kijuttassa , közben az ukránok éheznek . Lengyelek nem adják ingyen a szállítási lehetőséget , Zelenszkijtől pénzt kérnek a kikötő kiépítéshez . Ukrán elnököt az amerikai ügynökök tologatják , nem ura a helyzetnek , nem veszi észre háborúba aki beavatkozik mind leveszi a hasznot sápot .
Kormánypárti1
2022. május 14. 22:30
Bolond ukránok, mire észbe kapnak, mindenüket eladja a faszzongorista. Pont jó neki hogy van háború, mert mindent az oroszokra kenhet.
bircio
2022. május 14. 19:23
És tessék mondani hova lett Ukrajna aranytartaléka? Az USA szocialista megőrzésre átvette... https://szabadriport.wordpress.com/2014/03/09/az-usa-ellopta-ukrajna-aranytartalekat/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!