Tinderen próbált kampányolni Macron

2022. február 18. 13:31

Nem jött be az ötlet, túl sokszor húzták balra.

2022. február 18. 13:31
null

Rendhagyó módon igyekezett megszólítani a fiatalokat a választás elé néző Emmanuel Macron francia elnök kampánystábja. A közelgő franciaországi választások miatt a politikai tömörülés Valentin-napon a randialkalmazásokon keresztül próbált kampányolni – írja a Politico.

Gyere, és matchelj a demokráciával” 

– ajánlgatta magát a politikai párt a Tinder és a Bumble, valamint a Grindr alkalmazásokon.

A célközönség kiválasztása az elfogadás elvét követte, a választásra buzdító reklámokon egy nő és egy férfi, két fekete férfi, illetve két fehér nő kerül egymás közelébe. A Politico szerint a nem mindennapi politikai akciót elutasítás fogadta.

 

Nyitókép: Johanna Geron / POOL / AFP

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. február 19. 06:48
A világ kifordult sarkaiból, pontosabban kifordították sarkaiból! Ismerjük, megnevezhető, hogy kik, de ne legyünk antiszemiták! Egyébként sem szerencsés, hálás dolog a győzteseket kritizálni.., nagyon bosszúállóak tudnak lenni, még akkor is, ha okuk sincs rá... Normális esetben ez a zsidó Macron politikai végét kellene, hogy jelentse, még normálisabb esetben a megkövezés is kevés lenne, de az dobja az első követ... Ezek a sátáni kígyók.., ezek mindent megúsznak, elpusztíthatatlanok...
fonak
2022. február 18. 19:47
A Grindr-en kellett volna próbálkoznia. (az volt az eredeti, meleg "tinder", onnét lopták az ötletet)
Sincero
2022. február 18. 15:29
A felesége is tevékenyen hozzásegítette ehhez, az már biztos...
Hannibal
2022. február 18. 14:28
Tehát egy csókolózó fehér nő-feketés fickó, két fekete buzi és két fehér leszbi volt a választásnyerő csodafegyver? Ha ezekért se szavaz rá az ember, akkor mi remény maradt??? :DD A végén még kétségbeeséükben egy fehér hetero párt tesznek rá az utolsó napokban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!