Kihajították a The Mandalorianból Gina Caranót

2021. február 11. 13:25

A színésznő az Instagram sztorijában a mai amerikai politikai viszonyokat a náci Németországhoz hasonlította.

2021. február 11. 13:25
null

Mint a Deadline is írja, már 2020 novemberében is volt róla hír, hogy a színésznőt kiteszik a The Mandalorian című sorozatból, égpedig egy Twitterre posztolt bejegyzése miatt. Ebben egy demokratákat kritizáló mémet osztott meg. Gina Carano legutóbb  az Instagram sztorijában a mai republikánusokat a holokauszt zsidóihoz hasonlította. Ettől újra népszerű lett a #FireGinaCarano – azaz Kirúgni Gina Caranót – hashtag a Twitteren. Ezen a ponton már a Disney és a színésznőt képviselő ügynökség is reagált: mind a két cég egy nap alatt megszabadult tőle.

A Lucasfilm kiadott egy közleményt, melyben arról tájékoztatnak, hogy „Gina Carano jelenleg már nem, és a tervek szerint a jövőben sem fog a Lucasfilm alkalmazásában állni”.

Nyitókép: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2021. február 15. 16:07
Minden egyes ilyen húzásért százmillió dollárra kellene perelhetővé tenni ezeket a mocskos politizáló multikat, akiket senki nem választott meg, nem hatalmazott fel semmire!
Saksafar
2021. február 14. 18:08
Vannak az egyenlők és az egyenlőbbek. Az igazságot bizonyos helyeken végképp nem illik kimondani, természetesen csakis a demokrácia és szólásszabadság jegyében. Egy dolgot viszont biztosan nem tudnak még vezérelni, ha egy filmben észreveszem, hogy agymosási szándékkal kerülnek bele dolgok, azt azonnal kikapcsolom. Sajnos mostanában egyre gyakrabban előfordul.
civis72
2021. február 13. 19:41
Bidé rezsim máris szarabb mint a harmadik birodalom
Transzilva
2021. február 13. 06:23
Egyes szamu szabaly a dolgozo emberek vilagaban: nem szarok oda, ahonnan eszem! Ketto, a holgy, feltetelezem mero tudatlansagbol - hisz nem nezem ki, hogy tul sokat torte volna magat a tori oran - egy durvan meredek parhuzamot huzott. Ha ugyanezt tennem a munkhelyemen, valszeg repulnek, jogosan. Nem tudom milyen republikanus uldozest vizional, ha esetleg nem is tul nepszeru urbanus kornyezetben a republikanus, azert nem gazositjak oket, a demokrtakat sem a videkiek, azert itt meg nem tartunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!