Micsoda ötlet: gamerek kerülhetnek a Wagner drónspecialistái közé

2023. június 20. 08:15

Nem várnak el katonai tapasztalatot sem a munka természete miatt.

2023. június 20. 08:15
null

A Guardian az amerikai Institute for the Study of War agytröszt legújabb bejegyzésére hivatkozva azt írja, hogy az orosz Wagner zsoldoscsoport 21 és 35 év közötti, játékos háttérrel rendelkezőket keres a csapatukba, akik drónspecialistaként csatlakozhatnának hozzájuk.

Hozzáteszik: a toborzók üzeneteket tesznek közzé a közösségi médiában, és nem várnak el katonai tapasztalatot sem. „Az új Wagner-toborzási kampány

valamint azt, hogy minden újonc megkapja az összes megígért kifizetést” – írta az ISW.

Nyitókép: YouTube

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2023. június 20. 14:34
A polgáti repülésnem is hasonló a helyzet. Egy jó játékos szimulátoron simán teljesít jobban. A való életben valószínűleg a stresz miatt már a valódi pilótáknál az előny. Nem tudom kinek van drónja, de a helyszínen sem könnyű néha. Sokszor az segít ha megkeresem saját magamat a kamerával és utána repülöm le a célt, ha eltévedtem az első cél után.
békalepcse
2023. június 20. 14:27
Amerikában az F18 as szimulátoron a tizenkevés éves gyerekek kenterbe vágták a sokat repült pilótákat.
tuxy
2023. június 20. 12:25
Akár a PIXELS C. filmben.
szemlelo
2023. június 20. 11:06
Tudtommal a magyar hadsereg is tart fenn kapcsolatokat a drónozókkal. A drónos versenyeken ott voltak a katonák is, nyitott szemmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!