Stan Lee egy új szuperhős megalkotásán dolgozott halála előtt

2018. november 14. 14:44

Dirt Man sorsáról még nem döntöttek.

2018. november 14. 14:44

Egy új szuperhős, Dirt Man megalkotásán dolgozott együtt lányával halála előtt a legendás képregényalkotó, Stan Lee – írja a BBC hírportálja. A TMZ.com celebportálnak nyilatkozva JC Lee – teljes nevén Joan Celia Lee – elmondta, hogy Dirt Man karaktere volt kettejük „utolsó titkos kis kedvence". Hozzátette, egész életében arra várt, hogy édesapjával közösen alkothasson meg egy karaktert.

Nem bocsátkozott részletekbe arról, hogy milyen sorsot is szántak Dirt Mannek, de annyit elárult, reméli, hogy viszontláthatja a karaktert a mozivásznon.

Stan Lee, a Pókember, a Vasember és számos más legendás képregényszuperhős alkotója hétfőn hunyt el egy Los Angeles-i kórházban, ahova aznap mentő vitte be. A Marvel Comics képregénykiadó nyugalmazott elnöke december 28-án töltötte volna be 96. életévét.

(MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
22-es csapdája
2018. november 15. 10:54
Nekem is olyan az egész szuperhős univerzum, mintha egy szorongó 14 éves vágyait jelenítené meg. Kitűnni a többiek közül, erővel, hatalommal bírni, aktívan alakítani saját sorsunkat, "jót cselekedni" a világgal, legyőzni a "gonoszt". És az első 1-3 figura még eredeti és izgalmas volt, de a többi már izzadságszagú másolat. A vak szuperhősnél (Daredevil) pedig egyensen kiégtem...
Szittya Attila Bendegúz
2018. november 14. 18:37
Egy józan életű, tisztességes jobboldali is lehet képregény rajongó. A jelenlegi CGI technika lehetővé teszi, hogy ezeket a történeteket lenyűgöző látványvilággal megjelenítsék a mozivásznon. Persze, jobb lett volna, ha ez 25-30 évvel ezelőtt történik, mert akkor korban közelebb álltam a célközönséghez. Azonban nem gondolnám, hogy képregény filmeket csak "ostoba, gyermeteg liberálisok" néznek. Most ez a műfaj sikeres a filmiparban. Talán pár év múlva már nem lesz az. Addig is, aki nem kedveli, lehet klasszikus filmeket nézni a moziban, a TV-ben, az Interneten. Szabad országban. szabad világban élünk. Ja, és ott vannak még a könyvek is... :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!