A NATO a Harry Potterhez és a Star Warshoz, valamint a Marvel szuperhősökhöz hasonlította az ukránokat

2023. március 02. 19:07

Megemlítették még a Mel Gibson féle Rettenthetetlent és az Avatart is. Meg a Remény rabjait is.

2023. március 02. 19:07
null

A NATO a katonai szövetség hivatalos Twitter-oldalán osztotta meg Pavlo Kazarin cikkét (amit amúgy a NATO Review, hivatalos NATO-oldalon közölt). Pavlo a cikk tanúsága szerint mindig is újságíró volt, viszont 2022-ben, az orosz invázió második napján belépett az ukrán hadseregbe.

A Twitter-bejegyzésben ezt az idézetet emelte ki a NATO:

„Mi vagyunk Harry Potter és William Wallace, a Na'vik és Han Solo. Megszökünk Shawshankből és felrobbantjuk a Halálcsillagot. Harcolunk a Harkonnenekkel és kihívjuk Thanost.”

William Wallace volt a Rettenthetetlen főszereplője, a Na'vik az Avatar kékségei, Shawshank volt a börtön neve a Remény rabjaiban, a Harkonnenek pedig a Dűnében szerepeltek, mint elnyomó ház. Thanos pedig a Marvel-moziverzum főgonosza volt – amíg le nem győzték.

Nyitókép: Genya SAVILOV / AFP

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sorivo4
2023. március 03. 19:10
"A Twitter-bejegyzésben ezt az idézetet emelte ki a NATO: „Mi vagyunk Harry Potter és William Wallace, a Na'vik és Han Solo. Megszökünk Shawshankből és felrobbantjuk a Halálcsillagot. Harcolunk a Harkonnenekkel és kihívjuk Thanost.”" Súlyos.
sorivo4
2023. március 03. 19:07
A NATO egyre inkább kezd egy Disney rajzfilmhez hasonlítani.
Vakfolt
2023. március 03. 09:48
„Mi vagyunk Harry Potter és William Wallace, a Na'vik és Han Solo. Megszökünk Shawshankből és felrobbantjuk a Halálcsillagot. Harcolunk a Harkonnenekkel és kihívjuk Thanost.” Nem, ti Dursley vagytok, meg a buckalakók. A többiről csak fantáziáltok.
Unknown
2023. március 03. 06:48
Pont ez a gond! Ezek mesébe képzelik magukat miközben emberek százezrei ölik halomra egymást a háttérben stratégiai játékot játszó és mesefilmet álmodó nyugati elit miatt. ÉBRESZTŐ!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!