Nem jutunk el Herédig

2011. június 24. 12:14

A járhatatlan közutak miatt közösségi közlekedéssel megközelíthetetlenné válhat a Heves megyei Heréd és Nagykökényes. Azonnali segítséget kérnek az ország vezetőitől.

2011. június 24. 12:14

Gáspár Tamás, Nagykökényes polgármestere úgy tudja: a közutak járhatatlansága, illetve a térségben közlekedő autóbuszok műszaki állapota miatt a Hatvani Volán Zrt. július elejétől megszünteti a közforgalmi buszközlekedést a két község irányába. Ezzel olyan településeken szűnik meg a buszjárat, Budapesttől alig 40 percre, az M3-as autópályától pedig 10 percnyire, amelyeknek semmilyen más alternatívájuk nincs a közösségi közlekedésre.

Gáspár Tamásék azonnali segítséget kérnek az ország vezetőitől. Azt kérik, hogy gyors intézkedéseikkel biztosítsák Heréd és Nagykökényes községek számára a biztonsággal használható közúti kapcsolatokat és a közösségi közlekedés fenntartását.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2011. június 25. 21:18
Heréd és a 21-es úti elágazó között volt egy olyan híd vagy áteresz, ahol egyszer jól megugrasztottam az Astrát :) tisztára olyan volt, mint a Hazard megye lordjaiban :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!