Lábas kígyót találtak Kínában

2009. szeptember 16. 11:50

Karmos lábú kígyót talált hálószobája falán egy kínai férfi. Miután a betolakodót agyonverte cipőjével, bevitte a nancsangi egyetemre, ahol kígyószakértők vizsgálják a mutáns hüllőt.

2009. szeptember 16. 11:50
Igencsak megrémült Duan Kiong Szu amikor meglátott a hálószobája falán egy kígyót. A kínai férfi szokatlan neszre ébredt fel álmából az éjszaka közepén. Miután felkapcsolta a világítást, meglátta a szörnyeteget, amely a falon mászott karmos lábával. A férfi ijedtsége ellenére sem vesztette el lélekjelenlétét, és felkapva cipőjét ütlegelni kezdte a lábas kígyót, amíg az el nem pusztult. Sajnálta kidobni a ritka példányt, ezért egy üveg alkoholban tartósította, hogy eldicsekedjen a nagy fogással.

A kígyót a nancsangi egyetemen vizsgálják Long Szuai vezetésével. A kígyószakértő professzor szerint igazán sokkoló felfedezés az állat, de csak a boncolás után tudják megállapítani a mutáció okát. Ennél sokkal gyakoribb a kétfejű kígyó, amelynek kialakulása a sziámi ikrekéhez hasonlóan zajlik. Az ilyen példányoknak nincs sok esélyük a túlélésre a vadonban, ha a megtalálója nem is gyűjti be, nagy az esélye, hogy a két fej egymásnak támad.

Lábas kígyót találtak a hálóban (Bors)

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!