Demeter Szilárd: Magyar Péter épp most rombolja le Gyurcsány Ferenc közel másfél évtizedes munkáját (VIDEÓ)

2024. április 08. 22:22

Két dudás nehezen fér el egy csárdában, mondta a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója.

2024. április 08. 22:22

Magyar Péter nem mond semmi érdemlegeset, csak paneleket puffogtat – mondta Demeter Szilárd, a Magyar Nemzeti Múzeum főigazgatója Magyar szombati ellenzéki tüntetésen elmondott beszédéről hétfő este a Napi aktuálisban.

Demeter Szilárd szerint az, hogy a demonstráción sokan voltak, jó, mert egyértelműen megmutatja, hogy Magyar Péter támogatói ellenzéki szavazók, vagyis az újdonsült politikus nem a kormánypárttól, hanem az ellenzéktől veszi el a támogatókat.

Tehát Magyar Péter éppen most teszi tönkre Gyurcsány Ferenc 14 évnyi megfeszített munkáját, és ezt jó látni”

– fogalmazott.

Azzal kapcsolatban, hogy Gyurcsány eddig nem nagyon vett tudomást róla, és a DK nem akarja befogadni Magyar Pétert, Demeter Szilárd elmondta, két dudás nehezen fér meg egy csárdában, amit Gyurcsány is pontosan tud. 

Demeter szerint nincs nagy jövője a politikai pályán Magyar Péternek, hiszen nem elég a személyes karizma, a tartós sikerhez párt kell, vidéki szervezetek kellenek, rengeteg olyan dolog, amit az ellenzéki oldalon egyedül Gyurcsány Ferenc tudott felépíteni.

A teljes beszélgetés alább tekinthető meg: 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kulifai Máté

Facebook

Idézőjel

Mindenesetre, rég nem volt ennyire érdekes a magyar belpolitika.

***

 

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. április 09. 11:23
Magyar Péter szerintem egy tehetséges szélhámos. Akár sikeres unokázós csaló is lehetne. Ezt nem is azon lehet elsösorben lemérni, hogy ö mit mond, - mert egyenlöre csak beszél -, hanem azon, hogy a közönsége hogyan reagál rá. Nekem ez volt az elsö gondolatom róla. Igen, egy igazi, született szálhámost arról lehet megismerni, ahogy az emberek reagálnak rá. Az nagyon feltünö, hogyha az emberek sokkal hevesebben reagálnak valamire, mint az az adott esetben elvárható lenne. Ezt a gyanut aztán felerösíti az, amit mond, de föleg az, ahogy mondja. Egy széles körben nem ismert, hirtelen elöbukkant embernek ekkora bizalmat adni, ez erös túlzás, tehát valami nem stimmel. Ennek kellene hátsó gondolatként a fejekben motoszkálni. De nem motoszkál, mert egy szélhámos kelpcéjében vagyunk. Ez a lényeg. (folyt. köv.)
Palatin
2024. április 09. 11:21
(folytatás) Magyar Péter mögött nincs semmi ismert teljesítmény, az ismeretlenségböl robbant be. Sokat igér, mégpedig pontosan azt, amit az emberek hallani akarnak. Szuggesztiven beszél, olyan szófordulatokat használ, amelyek magabiztosságot, céltudatosságot, elszántságot, "a gonosszal való leszámolást" szuggerálják. "Na végre valaki megmondja a tutit.." A konkrétum kevés, szinte nulla, az embereket nem is észérvekkel akarja meggyözni, hanem a stílusával akarja öket magával ragadni, stb., stb. Pontosan ezek a szélhámosok jellemzöi. Ez nem politika, ez pszichológia.
mai nap
2024. április 09. 09:56
Hogy ez a fickó ilyen rövid idő alatt ennyire vihette, bizonyítja, hogy nem Amerika, hanem a mai Magyarország a végtelen lehetőségek földje.
nemecsekerno_007
2024. április 09. 08:30
Szerintem a magyar szolgálatok is segítették az új messiás kialakítását, úgy mint MZP esetében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!