Puzsér elképesztő érveléssel állt be Magyar Péter mögé

2024. március 18. 13:57

Puzsér szerint Magyar Péter a varsói gyorssal érkező Donald Tusk, aki megdönti Orbán Viktor rendszerét.

2024. március 18. 13:57
null

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Puzsér Róbert a Kötöttfogás Extrában szinte megváltóként beszélt Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter ex férjéről. Szerinte Magyar Péter a varsói gyorssal érkező Donald Tusk, a jobbközép erő, amely képes megbuktatni Orbán Viktor rendszerét. A publicista felidézte, az elmúlt években több sikertelen „castingot” is láthattunk: 2018-ban Vona Gábor, 2022-ben pedig Márki-Zay Péter érkezett a jobbközép oldalról, akik megpróbálták lebontani Orbán Viktor rendszerét. 

Puzsér úgy látja, az Orbán Viktor vezette „szélsőjobboldalt” csak úgy lehet „eltakarítani”, ahogy azt Lengyelországban is láttuk Donalt Tusk megválasztásával, aki nem a baloldalról, hanem a jobbközép oldalról jött. Most Magyar Pétert tartja alkalmasnak arra, hogy végrehajtson egy kormányváltást.

Karafiáth Orsolya publicista a műsorban ugyanakkor arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyar Pétert egy hónapja ismerjük, és nem helyes, hogy

az első hülyéért mindenki elkezd rajongani”.

Puzsér azt is megjegyezte, hogy pont az szól Magyar mellett, hogy nem tudjuk róla, hogy kicsoda. Azt sem tartja problémának, hogy Magyar Péter inkább a burzsoá és nem a polgári oldalról érkezett. A műsor résztvevői nem értettek egyet Puzsérral, Csintalan Sándor pedig arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyar a március 15-ei zászlóbontását követően a Partizán műsorában többször is agresszívan és sértődötten válaszolt Gulyás Márton műsorvezető kritikus kérdéseire.

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
khomeini
2024. március 19. 01:28
Puzsérnak nemcsak az érvelése elképesztő, hanem a hétfőn viharos gyorsasággal lezajlott, balról érkező karaktergyilkosságot látva az ütemérzéke és a politikai éleslátása is.
pragmatika
2024. március 18. 19:23
Na, figyuzzatok libsi köcsögök. Igen, Magyarnak lenni büszkeségre ad okot. 1. Itt állt meg a tatár előnyomulás. Csatát vesztettünk ellenük, de végül visszavonultak. 2. 150 évig itt volt a török, de tovább nyomulni európa felé nem tudtak. Magyarul, mi védtük meg folyamatosan európát. (Elég nagy balf.szság volt, a törökökkel le kellett volna bótolni a bulit, aztán az osztrákokat a helyükre tenni.) És igen, volt egy 56-os forradalmunk is, amit az ami haverjaitok passzív hozzájárulása mellett a ruszkik legázoltak . Büszkék lehetünk arra, hogy ilyen folyamatos presszió ellenére, egyáltalán fennmaradtunk. Büszkék lehetünk a nyelvünkre, kultúránkra. Szerintem a nyelvünknek tulajdonítható, hogy több nóbeldíjasunk van, mint a környező népeknek (ha az osztrákokat nem számítjuk) összesen. Szóval miért ne legyünk büszkék ? És ettől miért lennénk fasiszták ?
anonymtalan2
2024. március 18. 18:40
Minden nárcisztikus elmebeteget magához vonz.
johannsebastian
2024. március 18. 18:35 Szerkesztve
Annyira demokratikus ez a varsói gyors, Puzsikám, hogy jó el is csap!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!