Nem az ön készülékében volt a hiba, világszerte leállt a Facebook és az Instagram

2024. március 05. 16:38

Egyelőre nem tudni, mi lehetett a probléma, több országban élő olvasónk jelezte, hogy nem elérhető sem a Facebook, sem az Instagram, sem a Messenger.

2024. március 05. 16:38

Cikkünk frissül...

Kedd délután 16 óra múltával szerkesztőségünk valamennyi tagja egyszerre kiáltott fel, hogy

 kidobott a Facebook”.

Volt, akit csak laptopon vagy asztali gépen, míg másokat a mobiltelefonján is kizárta a közösségi oldal. 

Akik kértek jelszó emlékeztető SMS-t vagy emailt cikkünk írásának pillanatában (16 óra 28 perckor) sem kapták meg azokat.

Ezzel párhuzamosan a Messenger és az Instagram alkalmazás is elérhetetlenné vált.

A Downdetector is jelez

A Downdetector oldalon is látható, hogy a zavar sokakat érint. Meredeken megugrott 16 óra után a felhasználói bejelentések száma. Cikkünk írásakor többeket ez az üzenet fogadott a népszerű közösségi oldalon: 

A Facebook hamarosan ismét elérhető lesz. 

A Facebook karbantartás miatt átmenetileg nem érhető el, de pár percen belül helyreáll.” Olvasóink beszámolója alapján Lengyelországban, vlaamint Kínában sem működik a Facebook VPN-ről.

Frissítés!

Körülbelül 30 perc után a FB említett szolgáltásai helyreálltak.

 

Nyitókép illusztráció. Fotó: Kirill Kudryavtsev / AFP 

 

 

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. április 03. 18:19
máris fellázadt az MI?
megfejtô
2024. március 05. 21:21
Végre! Nem maradhat így?!
lefty67
2024. március 05. 20:06
Leállt a fészbuk, de nem állt le az élet....
Tasi János
2024. március 05. 19:12
Gyerekek! Egyszerű a megoldás! Posztoljatok rajta IGAZ dolgokat és örökre kivágnak a f-ről! Engem már 2014-ben kitiltottak örökre, mert dombászi játszótereket posztoltam szétrobbantott kismamákkal és csecsemőkkel, meg Bibi első kísérletéről Gáza városának lerombolására, foszforbombákkal szeptikussá égetett palesztin gyerekekről, meg videókat sokemeletes háztömbök tucatjairól, amiket egyetlen rakétával romboltak földig! Azóta ha üzleti okokból regisztrálok, rövidesen ez a közlemény fogad: "János, a fiókod zárolva van Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodnál. Ez azt jelentheti, hogy valaki tudomásod nélkül használta esetleg a fiókodat..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!