FAM Dopemannek: Ez fasza, akkor is, ha ellenünk reppelsz

2024. február 27. 19:44

Megszólalt a Puzsér–Dopeman-üzengetés kapcsán a közös ismerős.

2024. február 27. 19:44
null

Mint arról beszámoltunk, üzengetésbe keveredett egymással Puzsér Róbert és Dopeman.

Ezt is ajánljuk a témában

A rapper nem meglepő módon rapben is üzent a kritikusnak, amelybe belekerült kettejük közös barátja, a Tan Kapuja Buddhista Főiskolán (itt szerzett diplomát Dopeman is) tanító Farkas Attila Márton is.

Csak egy dolog zavar, a FAMot melletted éhezteted, de neki köszönheted az összes épkézláb gondolatod, amikről ő is sajnos már lemondott” – így a szöveg.

Na, az ilyen sokkal, de sokkal kevésbé zavar, mint a megafonos cuccai. Sőt, igazából egyáltalán nem zavar, még az Apu paródiáját is díjaztam, pedig az túltolt volt, ez jobb” – reagált FAM a Facebookon.

Hozzátette, hogy Dopemannek „ezt kellene nyomatnia, nem a moralizáló, álszent, nyalós dumákat Doktor Miniszterelnök Don kampányembereként”.

Az nagyon szar, és nagyon idegesítő, főleg az előzmények (értsd: a korábbi pályád) után. De leginkább, mert Doktor Don egyáltalán nem szorul rátok, annyira be van betonozva a hatalma. Azok a cuccaid olyasmik, mint a viccben, amikor az egér meg az elefánt a hídon együtt dübörög” – írta.

Farkas Attila Márton a rapszámra utalva úgy zárta bejegyzését, hogy az „viszont fasza”, még akkor is, ha ellenük szól.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. március 01. 15:49
A diplomás Pityi…😂😂😂😂😂😂😂
UpSalute
2024. február 28. 04:40
Nyilván azért tetszik ennyire ennek a FAM- nak, mert igaznak érzi, hogy Puzsér éhezteti mag mellett. Amúgy ki tiltja meg FAM- nak, hogy ugyanúgy bizniszt csináljon a bohóckodásukból ahogy Puzsér ?
johannsebastian
2024. február 28. 00:28 Szerkesztve
Potyondi az élősködő-humor nagyasszonya; Puzsér pedig közéleti élősködő - kár, hogy efféle alakok mércék lehetnek bárki számára is. Süllyedünk! Bár Gyurcsány és Kálmán Olga legutóbbi kirohanásai után aligha van lejjebb. --- Szóval inkább legyünk könnyebbek egy falat kenyérnél!
Banned310
2024. február 27. 23:31
Ki a pöcsöm az a dopeman? Puzsér nem is válaszol ennek a jelentéktelen senkinek, FAM is csak rajta röhög.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!