Újra támad a szegedi fosórém

2023. december 09. 17:46

Hiába beszélnek vele, nem használ, az üzlettulajdonosok takarítják az ürülékét.

2023. december 09. 17:46

Éliás Szabolcs, a szegedi Jókai utca egyik üzletének tulajdonosa részletesen elmesélte a Délmagyarnak, hogy néz ki, amikor a fosófantom ürülékét takarítja. Már mindenki tudja, hogy a nagydolgát meglehetősen sajátos körülmények között elvégző embert Mihálynak hívják és rendszeresen a környéken éjszakázik. A mankóval közlekedő Mihály mezőhegyesi, Németországban dolgozott, de mire hazaért, összeállt a szomszéddal az asszony. Így 12 éve él az utcán, szállóra nem megy, mert ott lopnak. 

Hiába beszélnek vele, nem használ, az üzlettulajdonosok takarítják az ürülékét. 

A számítástechnikai bolt és a mellette lévő fodrászat is be van kamerázva, rendszeresen megörökítik az ürítését, de őt ezt nem zavarja, sőt tagadja, hogy odapiszkítana. Feljelentést is tettek, mert Mihály egyik este összetörte az egyik üzlet fölött világító LED-lámpát, ami valószínűleg zavarta a pihenésben. 

A férfi nem ismeretlen a rendőrség előtt, mert a két évvel ezelőtti botrány kirobbanása után nem sokkal elfogták. Mivel vele szemben a rendőrök több alkalommal is intézkedtek köztisztasági szabálysértés miatt, de a helyszíni bírságot, valamint a szabálysértési feljelentésekből eredő pénzbírságot nem tudta befizetni, a bíróság akkor elzárásra ítélte.

Nyitókép: Délmagyar/Török János

 

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Halder_1899
2023. december 10. 16:05
"Hiába beszélnek vele, nem használ" Tán nem csak beszélni kéne vele.....
Nimril
2023. december 10. 14:26
Ezt nem láttuk jönni! :D :D
ProletarFC
2023. december 10. 13:55
"ORBÁN VIKTOR kivégzésében látják az igazságszolgáltatást a hajléktalanok is" /Hírháttér/ http://echelon8.org/orban_viktor_kivegzes.htm
ProletarFC
2023. december 10. 13:51 Szerkesztve
Orbán hajléktalanságából életfogyt https://videa.hu/videok/hirek-politika/orban-hajlektalan-eletfogyt-biblia-cenzura-elmebeteg-QxHMdDKNmzygcLpA VIDEO leírása - Hát ORBÁN, hogy gondolod te, hogy a kukázásért te büntetni akarod a hajléktalanokat? - NEM ELMEBETEG VAGY? /Soós József Titán/ - FASISZTA ELMEBETEG /Molnár F. Árpád/ - TE ELMEBETEG VAGY? /Molnár F. Árpád/ - HA LENNE PÉNZE BEMENNI A KÖZÉRTBE VENNI ENNIVALÓT, AKKOR NEM KUKÁZNA TE BAROMÁLLAT! TE BAROMÁLLAT ÖKÖR ! /Soós József Titán/ :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!