Farkasházy: Fábry kiherélte a Rádiókabarét

2023. december 22. 13:52

A humorista úgy érzi, mintha az ötven évvel ezelőtti Albániában élne.

2023. december 22. 13:52

Farkasházy Tivadar humorista, újságíró adott interjút a Blikknek, melyben beszámolt arról, hogy mi a problémája pályatársával, Fábry Sándorral, milyen inzultusok érték az évek során, miért érzi úgy, hogy Albániában él.

Fábry neve úgy jött elő a beszélgetés során, hogy őt nevezte meg Farkasházy olyannak, akire haragszik. A humorista szerint volt némi része abban, hogy Fábry sikeres lett. 

„Jó volt vele sokáig, sok mindent köszönhetünk egymásnak, de már nem keresem a társaságát” 

– tette hozzá. 

A Rádiókabaréval kapcsolatban sem rejtette véka alá véleményét: „a közelmúltban véletlenül belehallgattam a Rádiókabaréba, és elszörnyedtem”.

„Fábry, mint egy miskároló késsel, kiherélte ezt az egykor oly népszerű, nekem szerelemgyereknek számító műsort.

 Azért is fájdalmas ez, mert a pesti kabaré, Nagy Endrével és a nagy elődökkel, immár 110 éves. Aztán látjuk, halljuk, mi lett belőle” – fogalmazott a humorista.

Sérvműtétét elmondása szerint, abból a sérelemdíjból finanszírozta, amelyet a „rendszer kiszolgálói és propagandistái” ellen sikerült peres úton kikövetelnie. 

Arra a kérdésre, hogy hogyan érzi magát Magyarországon így válaszolt: „Úgy érzem magam, mintha az ötven évvel ezelőtti Albániában élnék. 

Olykor megrémiszt az emberek beszűkült tudata. Nincs az a hazugság, amit nem hisznek el. 

Mert hogyan gondolhatta bárki is komolyan, hogy én képes lennék valamelyik sportágban a magyarok ellen szurkolni.”

Nyitókép:  Facebook

 

 

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. december 23. 19:30
Fajjjjjjkasházy Teddy humora ALTESTI HUMOR. Sajnos azonban a Fábry-é is "az"..nagyrészt...ill.ahogy öregszik Ő, Fábry is, egyre altestibb.
Krupp Skya
2023. december 22. 23:15
Fábry Sanyi bácsi egyszer megkérdezte: Mi különbség van a Farkasházi és a kerékpárlánc között? Megmarkolta alul a nadrágszárát, a kerékpár lánc az itt kapja be. Megmarkolta a pöcsét, a Farkasházi meg itt kapja be.
Krupp Skya
2023. december 22. 22:59
Teddi bácsi mondta neked már a Juszt Laci bácsi, hogy Teddi tedd ide a sege lyukára mutatva?
alexandrosz-2
2023. december 22. 20:59
Rólad bármit elhiszek fajkashàzi, mert egy szar zsidó kommunista patkány vagy. Nincs egy igaz szavad se.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!