Magyarországról még a menekültek is menekülnek

2023. augusztus 15. 11:33

Szembesülni kell azzal, hogyan tekintenek civilizált országok Magyarországra.

2023. augusztus 15. 11:33
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Nevetséges, hogy Magyarországon bevándorlásellenes propagandával gyűjt szavazatokat a diktatúra, miközben Magyarországot a bevándorlók és a menekültek is elkerülik. Ha véletlenül bejutnak, akkor mennek is tovább, amint csak tehetik. A rendőrség hamisítja az Ukrajna felől érkező menekültek számát, mert beleszámítják a kishatárforgalmat is, akik csak egy napra jönnek át bevásárolni és a piacra. Kimutatták, hogy ha igaz lenne a rendőrségi statisztika, akkor már 5 milliónál is több ukrán menekültnek kellene élnie Magyarországon. Ebben is csalnak és hazudnak.

Ez a hamisítás a propagandához és az EU-s pénzek iránti igényekhez kell, amivel azonban nem sokra mennek, mert az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának (UNHCR) adatbázisa pontos adatokat tartalmaz, s annak alapján Magyarország még az ukrán menekültek befogadása és letelepedése szempontjából is sereghajtó. Képzeljünk el egy olyan országot, ahonnan még háború elől menekülők is elmenekülnek, s még a saját lakosság sem akar ott élni. Fiatalok között végzett felmérés szerint a magyaroknak legalább a harmada holnap elköltözne Magyarországról, ha tehetné.

Valamiért nem Moszkvába, nem Azerbajdzsánba és más türk testvéreinkhez, hanem a »halál kultúrájába«, a genderista háborúpárti Nyugatra. Nem jó érzés olyan helyen élni, ahonnan mindenki menekül. De mindez semmi, mert amikor valaki végre elhagyhatja szeretett szülőhazáját, utána jön a hidegzuhany: szembesülni kell azzal, hogyan tekintenek civilizált országok Magyarországra, milyen nehéz kimondani, amikor mosolyogva megkérdezik, hogy magyarok vagyunk.”

Nyitóképen: Migránsok a déli határnál. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. augusztus 22. 00:05
Betolakodó csürhe .
Martell 2
2023. augusztus 15. 19:49
Bartus, te gyengeelméjű, inkább örülj hogy szophatod a négereket Harlemben.
Majdmegmondom
2023. augusztus 15. 18:16
nem értem, neked nem lehet ilyen problémád, te nem vagy magyar...
bokrosbirka
2023. augusztus 15. 17:58
Bartus elvtárs a balkáni típusú kommunista barbár is elmenekült fingó majom szélvitorlájának. Igaz egy kicsit gázos meg büdös, de ezt munkásőr korában már megszokhatta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!