Gyomtenger fogadja a Budapestre látogatókat

2023. augusztus 14. 15:55

Az elhanyagolt terek számos veszélyt is rejtenek.

2023. augusztus 14. 15:55
null

Miközben a Sziget, az Atlétikai Világbajnokság és az augusztus 20-i ünnepségek miatt özönlenek a külföldi vendégek a magyar fővárosba, addig a ferihegyi repülőtérről befelé „áldatlan” állapotok uralkodnak: gyomtenger fogadja a látogatókat – írja a Bors.

A lap megjegyzi, hogy azonban nemcsak a városba vezető gyorsfrgalmi út mellett látni méteres gazokat. Végig az Üllői úton, a Nagykörúton, sőt még Budapest központi részén, a Mammut előtt is embermagasságú néhol a gyom.

„A főváros gazdátlan, piszkos és gyomos”

Korábban Kubatov Gábor, a Fradi elnöke is szóvá tette már közösségi oldalán, hogy mennyire elhanyagoltak a főváros közterei. A fideszes politikus akkor úgy fogalmazott: „Budapest-szerte méteres a gaz

„szóljon már valaki ennek a teszetosza Karácsony Gelgelynek, hátha végre észreveszi ő is!”

Ezt is ajánljuk a témában

A Bors arra is kitért, hogy nemcsak a külföldiek, a városlakók számára is fontos volna, hogy ne egy gyomtenger legyen Budapest, hiszen éppen most van az allergiaszezon. Emellett az elhanyagolt területeken megtelepednek a fertőzést közvetítő kullancsok, a kutyák bőrébe fúródik a toklász és a gyomos területek „vonzzák a szemetet, ami tovább növeli az érzést: a főváros gazdátlan, piszkos és gyomos”.

Arról, hogy mi fogadja a Budapestre érkezőket a reptértől, a Metropol munkatársai videót is készítettek.

A felvételt alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Verdbenekhy
2023. augusztus 15. 13:41
"Gyomtenger fogadja a Budapestre látogatókat" Észrevettük! Különösen a várban szaporodott el a gaz, leginkább a karmelita kolostorban és környékén...
nnjohn
2023. augusztus 15. 05:56
Karácsony Sorosügynököt azért fizetik, hogy visszabalkánosítsa Budapestet. Elvégre nem kell még egy idegenforgalmi és tiszta, rendes élhető főváros Európában, ha az összes többi is igénytelenedik.
sober
2023. augusztus 14. 22:15
a 7végén budán jártunk, s a gellért hegyen látogattuk a hotel felől megközelíthető amúgy jó játszóteret. de amikor jöttek a gyerekek, h pisilni kell a WC híján (!!!!!!!!!!!) azt kellet mondani irány a zöld környezet! a játszótér tele volt idegen nyelven beszélő, itt élő és dolgozó fiatal családokkal. egy ilyen helyen nincs WC?????????????????? Ez balkán!!! ez a barom karácsony...????!!! tetű, idióta szabolcsi bugris paraszt! majd onnan fel a hegyre...! tragédia, gazos primitív balkán! ha a veszett kutya bezavarna pestre akkor se mennék oda még egyszer! szégyen! az ország egyik nevezetessége... tragédia! mohács!!!!
Syndicalist-Cat
2023. augusztus 14. 22:03
Kali Geli teszi a dolgát, mindenhol ilyen lenne ha a főnökei irányítanák az országot!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!