Benedict Cumberbatch le volt nyűgözve az Operaház Don Quijote-jától (FOTÓK)

2023. április 17. 18:32

A Marvel-filmek sztárja állva tapsolt az előadás végén, és személyesen is gratulált a társulatnak.

2023. április 17. 18:32
null

Az Operaház a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy milyen illusztris vendégük volt vasárnap. Mint írták, Benedict Cumberbatch, a Sherlock című sorozat, a Kódjátszma és a Doktor Strange sztárja vasárnap látogatást tett az Operában.

A ismert angol színész a Magyar Nemzeti Balett vasárnapi Don Quijote című előadását tekintette meg Melnyik Tatyjana (Kitri) és a Basil szerepében idén debütáló Kiyota Motomi főszereplésével.

Mint írták, „a tomboló sikert kiváltó produkció Benedict Cumberbatch-t is lenyűgözte, aki

Sőt, még egy közös fotót is készített a művészekkel.

Magyarországon forgó Netflix-produkcióban működik közre Cumberbatch

Benedict Cumberbatch jelenleg az Eric című Netflix-sorozat forgatása miatt tartózkodik Magyarországon, amit várhatóan 2024 elején mutat be a streamingszolgáltató. Az előadásra a sorozat stábjának több tagja is elkísérte a világhírű színészt – derült ki a bejegyzésből.

A vonatkozó posztot alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Operaház Facebook-oldala/Nagy Attila

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
acsko
2023. április 18. 10:36
Nagyon büszke vagyok a hazámra!
pipa89
2023. április 18. 00:05
Azt tegyük hozzá, hogy az elődei között rabszolgatartók is voltak, ezért aztán rendesen meghurcolták, nyilvánosan elnézést kért... Jó színházi színész és filmekben sem utolsó.
5m007h 0p3ra70r
2023. április 17. 22:44
És akkor alföldilobi heremasszírozós Hamletjét még nem is látta!
Gyugyesz
2023. április 17. 21:35
Én arra emlékszem, hogy a 12 év rabszolgaság után, minden nap elnézést kellett kérnie, hogy az ősei rabszolga tartók- és kereskedők voltak. Amúgy meg mindenki tudja, hogy a világ legjobb színésze Kirk Lazarus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!