Így bénázta végig a hazai baloldal a 2022-es évet – Francesca Rivafinoli összeállítása (VIDEÓ)

2022. december 31. 17:02

Emlékszik még Márki-Zay passziánszozós live-jára vagy Karácsony Gergely küzdelmére az angol nyelvvel?

2022. december 31. 17:02
null

A magyar ellenzék 2022-ben is „kitett magáért”. Természetesen nem a választásokra, illetve a parlamenti munkára kell gondolni. 

Mind a kampány alatt, mind azt követően sorra láttak az ellenzéki politikusokról napvilágot olyan felvételek, amelyekkel

kellemetlen helyzetekbe sodorták magukat.

Elég csak felidézni Jakab Péter autós tombolását, Karácsony Gergely küzdelmét az angol szövegekkel vagy Márki-Zay Péter végtelen vasárnapi élőit. Utóbbiak során volt, hogy a baloldal bukott miniszterelnök-jelöltje még passziánsz partit is tolt a nézők előtt.

A Mandiner publicistája, Francesca Rivafinoli egy több mint háromperces videóval idézi fel ezeket a feledhetetlen pillanatokat. A felvételhez a publicista annyit írt:

Az ellenzéki bakiparádét alább tekinthetik meg:

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ödenburger
2023. január 02. 07:44
És most csukjuk be a szemünket, és képzeljük el ezt a lúzer bandát kormányon háború és energiaválság alatt. Brrr - soha többé baloldalt!
llnnhegyi
2023. január 01. 16:55
Az árnyékszéken üldögélnek a Klara Dobreva vezette DK kormány tagjai! Ennyiben előrelátóak! Már ma is kétszer beszartak.
Csakegycsicska
2023. január 01. 13:05
Bezzeg a nagyurunk... Ő csak 2x hibázott. Mikor hazavágta a gazdaságot és mikor megválasztotta magát ismételten.
zuriktodor
2023. január 01. 08:16
Ez kurvára nem mulatságos, inkább ijesztő. Sajnos, ilyen hulladék ellenzék jutott ennek az országnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!