„#takavanaméhünkből” – üzeni Mérő Vera a kormánynak

2022. szeptember 13. 17:32

Az ellenzéki aktivista kifejtette, hogy „a nők emberek, és aki ezt megkérdőjelezi, na az az állat”.

2022. szeptember 13. 17:32
null

Mérő Vera író, ellenzéki aktivista hosszú Facebook-posztot szentelt a kormány új döntésének, miszerint a jövőben a szívhang meghallgatásához kötik az abortusz elvégzését. Mérő azt javasolja a kormánynak, hogy mutassák be azt is, „milyen az alvási depriváció, vagyis az, amikor az ember (90-100%-ban az anya) hónapokig-évekig óránként kel éjszaka, nappal pedig önmagát igyekszik utolérni, sokszor reménytelenül”.

Hozzátette, azt is be kéne mutatni, 

#takavanaméhünkből

Mérő ezután így fogalmaz: „Ha ezekről – és millió, itt fel nem sorolt ügyről – őszintén beszél a kormány akkor besz... nem, akkor sem beszélhetünk a nők kiskorúsításáról, amit a szívhang törvény jelent.

A nők emberek, és aki ezt megkérdőjelezi, na az az állat”.

Két friss „hashtaget” is készített Mérő: #takavanaméhünkből #nebaszakodjatokanőkkel.

Nyitókép: Mérő Vera Facebook-oldala

Összesen 402 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
altercat1
2023. július 12. 19:37
1. Nem kötelező kefélni. Felelősség? 2. A te méhedre senki sem kíváncsi.
madar299
2022. szeptember 17. 17:30
Íme egy aktuális szalagcím : Brutálisan agyonvert kutyákat találtak Mikepércsnél . . . - egy megfogant élet elvétele , brutális kivégzése , nálatok még egy szalagcímet sem ér nem abortusz , mert ezt a szót sajna sokan nem is értik , hanem helyette ahogyan a fenti cím is fogalmaz helyesen így kellene mondani : Brutálisan összevagdalt magzatot találtak egy kórházban . . . Remélem úgy pusztultok el hogy az senkit sem fog érdekelni , dehogy nem kevesebb oxigén és élelem fogy utánatok !
Selamat
2022. szeptember 14. 19:30
A DK-ra, gyurcsányra és Mérő Verára is szarni kell. Az a nő meg, aki nem akarja a gyereke szívhangját meghallani mielőtt legyilkoltatná, az a jövőben sokkal jobban fog arra vigyázni, hogy ne véletlen essen teherbe.
annamanna
2022. szeptember 14. 16:04
Ez azért marhaság, mert az abortuszról NEM A NŐ DÖNT EGYEDÜL. Nem EGYEDÜL CSINÁLTA A GYEREKET, ÉS NEM EGYEDÜL FOGJA FELNEVELNI. Viszont a szívhangot csak neki játsszák be, miközben vagy a pasija, vagy a szülei azok, akik a végső döntést teljes egészében meghozzák, és mivel a legtöbb nő tökegyedül nem vágna bele a babába, ezért aláveti magát annak, amire mások ráveszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!