Zalatnay Sarolta örül, hogy „vasárnap a boldogság nyert”

2022. április 06. 13:45

Az énekesnő elmondta, hogy annak idején úgy tekintettek a fideszesekre, mint a kor Petőfijeire.

2022. április 06. 13:45
null

Nem egy párt, hanem a lehetőségek győztek vasárnap – derül ki Zalatnay Sarolta Borsnak adott interjújából. Az énekesnő azt is elmondta, hogy számára a voksolás sokkal többet jelentett egy puszta X behúzásánál.

Zalatnaynak nagy örömöt szerez a választás végeredménye. Amint a Borsnak elmondta, szerinte ez a legjobb döntés, amit az emberek hozhattak. „Ezen a választáson vasárnap a boldogság és a lehetőségek nyertek, és én boldog vagyok emiatt” – jelentette ki az énekesnő.

Zalatnay Sarolta állítása szerint egy percig sem aggódott a végeredmény miatt, mert tudta, hogy a választásnak jó kimenetele lesz. Szerinte jó lenne, ha mindenki belátná, hogy az országnak erős vezetőre van szüksége.

A beszélgetésből az is kiderült, hogy az énekesnő régóta ismeri Orbán Viktort, sőt, annak idején még tegeződtek is. Zalatnay szerint akkoriban általános tisztelet övezte a fideszeseket. „Úgy tekintettünk rájuk, mint korunk Petőfijeire, és őszintén szólva nem gondoltuk, – vagy talán nem voltunk benne biztosak – hogy ekkora ember lesz belőle” – mondta Zalatnay a Borsnak.

Fotó: MTI/Mészáros János

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2022. április 07. 09:24
KÖSZI CINI! Egy szeretetteli vélemény nagyon jól esik ebben a liberálbolsi gyűlöletcunamiban!
Sincero
2022. április 06. 16:33
Kedves Cini! Oszd meg boldogságod Zsuzsa kolléganőddel is! Hátha fog rajta...
foldizs
2022. április 06. 14:32
"Az énekesnő elmondta, hogy annak idején úgy tekintettek a fideszesekre, mint a kor Petőfijeire." Hát igen, annak idején. Azóta OV fiatal, snájdig demokratából öreg, elhízott Lukasenka lett.
anegy_
2022. április 06. 14:04
Eddig is többre tartottam a Koncz- Bródi libbantaktól. Végre fel is vállalja nyíltan véleményét. Legyen nyílt a verseny! Bátran követhetnék, hogy az arány a művészvilágban is változhasson.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!