Szaniszló Sándor beszólt Kunhalmi Ágnesnek

2021. szeptember 25. 10:14

A 18. kerület DK-s polgármestere szerint sokan látjuk, hogy az utóbbi évek során, mióta a képviselő asszony pártvezető lett, nincs ideje a kerületiek ügyeivel foglalkozni.

2021. szeptember 25. 10:14
null

Helyreigazítás! – címmel jelentetett meg Facebook-posztot Szaniszló Sándor, a 18. kerület polgármestere. Az MSZP-ből a DK-ba átigazolt politikus zokon vette, hogy Kunhalmi Ágnes, a szocialisták egyik társelnöke egy esti tévényilatkozata szerint kétmilliárd forintot szerzett az önkormányzat számára, amit egészségügyi beruházásra fordíthattak, és azt állította, hogy a pénzt meg is kapták.

Ezzel szemben tény, hogy a 18. Kerületi Önkormányzathoz nem érkezett ilyen támogatás – írja polgármester. Szaniszló úgy fogalmaz, hogy tény, hogy pályáznak az Egészséges Budapest Program keretében a Zsebők Zoltán szakrendelő korszerűsítésére. Az 1,7 milliárd forint kisebb részét év végén, a nagyobbik hányadát jövőre kapják meg, jelenleg a szakrendelő tervezésén dolgoznak.

Majd azt írja, „sokan látjuk, hogy az utóbbi évek során, mióta a képviselő asszony pártvezető lett, nincs ideje a 18. kerületiek ügyeivel foglalkozni. De 2 milliárd forint nagyon sok pénz, ekkora összeggel dobálózni kampány idején is nagy felelőtlenség” – zárul a poszt.

(Fotó: Szaniszló Sándor, az – akkor még – MSZP képviselője elhagyja a Városháza dísztermét, ahonnan az ellenzék kivonult a Fővárosi Közgyűlés ülésén 2019. május 29-én.MTI/Bruzák Noémi)

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aquaszig
2021. szeptember 25. 17:25
Kávé! Üti a moslék egymást itt is. Maszopos picsa azt sem tudja, hol van a XVIII. ker. Szaniniszló, Mester alatt lopott, most a egyedül,szadeszes Ferenczet akarja helyzetbe hozni. Csak hol vannak Levaiék?
formaegy
2021. szeptember 25. 13:39
Már az szégyen, hogy egy ilyen buta nő egyáltalán létezhet.)))))))))))) Kunhalmi olyan, mint egy tyúk. A kakas előtt kapirgál, az meghágja, és lefekszik. Kb. ennyi az értelme Kunhalmi létezésének, és az esze is ennyi. ))))))))))))))
XTRO
2021. szeptember 25. 13:05
Azt hittem úgy szólt be, hogy kő kóla ..
kisgul
2021. szeptember 25. 13:03
Hazudnak ezek reggel, éjjel, meg este
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!