Magántulajdonba kerül a Design Terminál

2016. szeptember 01. 11:00

Csák János üzletember, Magyarország volt londoni nagykövete megvásárolta a Design Terminált, a cég vezetője Böszörményi Nagy Gergely marad.

2016. szeptember 01. 11:00

Megvette a Design Terminált Csák János üzletember, korábbi londoni nagykövet. A cég magántulajdonú, nonprofit szervezetként folytatja a munkáját – írja a hvg.hu. A Design Terminál vezetője Böszörményi Nagy Gergely marad.

A Design Terminál a magyar kreatívipar fejlesztésén dolgozó ügynökségként működik. Célja, hogy a magas hozzáadott értéket előállító fiatal, tehetséges vállalkozók sikerrel érjék el a globális piacot. Állami pénzekből támogatja a magyar kreatívipar és startup cégek hazai és nemzetközi kapcsolatépítését.

A Terminál eddigi épülete az Erzsébet téri egykori buszvégállomás volt, ez az állam tulajdona marad. Innen már két hónappal korábban kiköltözött a cég – írja a hvg.hu.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2016. szeptember 01. 19:07
Gyorsan-gyorsan, most hova szarjak!
csuka
2016. szeptember 01. 13:03
Design terminál ?! --- Végállomás tervezés? Tervezett végállomás? Ez bizonyára egy temetkezési vállalat.
vendelin
2016. szeptember 01. 11:49
Pár éve voltam ott üzleti jellegű megbeszélésen. Csupa yuppie, magát menőnek képzelő álintellektüel, drága szemüvegekben és ruhákban grasszáló fiatal figura volt jelen. Szívesen dobálóztak idegen, főleg angolból magyarított szavakkal (ápgrédelni, respekt, start-upolni, tudástranszfer, egyebek), és láthatóan rendkívül elégedettek voltak magukkal, még akkor is, ha ilyeneket mondtak: vizuális látvány. Nem tűnt úgy, mintha bármi produktívat is tettek volna, de az sem látszott, hogy ez zavarná őket. Amolyan pénztemetőnek tűnt akkor az egész.
noMores
2016. szeptember 01. 11:23
Rahelke lesz a pincerno?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!