Felfüggesztették Mengyi Roland mentelmi jogát

2016. szeptember 12. 16:49

A parlament egyhangú döntéssel felfüggesztette az egyes hírek szerint Voldemortként elhíresült, fideszes Mengyi Roland mentelmi jogát.

2016. szeptember 12. 16:49

Felfüggesztette a fideszes Mengyi Roland mentelmi jogát hétfőn az Országgyűlés. A képviselők erről egyhangúlag, 167 igen szavazattal mellett döntöttek.

Polt Péter legfőbb ügyész vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette, valamint bűnszövetségben és bűnsegédként elkövetett különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt kezdeményezte a kormánypárti politikus mentelmi jogának felfüggesztését.

Mengyi Roland maga is ezt kérte annak érdekében, hogy tisztázhassa magát. 

(MTI)

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2016. szeptember 13. 10:12
És mi lesz a horcruxaival, vagy mi a fenékkel?
gudmen
2016. szeptember 12. 21:35
A Budapest–Belgrád-vasútvonal felújítása 80 milliárddal drágább lesz, mivel újraszámolták a költségeket, most épp a kormány olimpiai tervei miatt, hivatkozik Szijjártó Péterre a Portfolio. Így most már nagyjából 550 milliárd forintba fog kerülni a magyar oldal kétvágányúsítása. Az építkezést döntő részben ismeretlen kamatú kínai hitelből csináljuk majd, kínaiak fogják építeni egy magyar–kínai vegyesvállalaton keresztül, és arról is hallani lehetett, hogy kínai fél kínai mozdonyokat és vasúti kocsikat szeretne a vonalra. A Figyelő korábban a kamatterhek nélkül számolva megnézte, hogy érdemi forgalombővülés esetén is leghamarabb 2400 év múlva térülhet meg Magyarországnak
gudmen
2016. szeptember 12. 18:40
6-8 évente kell egy bábu akire rá lehet verni a 26 év nyomorát....az illuzio is megvan, hogy akár politikust vád alá helyezhetnek..a végén még el is itélik..de minden megy tovább jol bejáratott utján...burzsoá genyok gazdagodnak (párthovatartozástol függetlenül) a népnek meg coki...
Attila73
2016. szeptember 12. 18:31
Paraszt áldozat. Rogán körül már fogyott a levegő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!