Jobbik: A Mengyi-ügy figyelemelterelés Rogán és Orbán ügyeiről

2016. augusztus 18. 14:54

A Jobbik nem tartja meglepetésnek, hogy a legfőbb ügyész kezdeményezte Mengyi Roland fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését, az ellenzéki párt értékelése szerint az ügy arra jó, hogy eltereljék a figyelmet Rogán Antal és más kormánytagok, illetve a miniszterelnök közvetlen környezetének nagyon súlyos maffiaügyekben való érintettségéről.

2016. augusztus 18. 14:54

Volner János, a Jobbik alelnöke csütörtökön sajtótájékoztatón azt mondta: Orbán Viktor közvetlen környezetéből kerülnek ki azok a fideszes politikusok, akiknek már nem elég a költségvetésből ellopható pénz, nem elég a lenyúlható uniós támogatás, de maffiaügyekben is érintettek. Szerinte ezért a miniszterelnöknek személyes felelősséget kell vállalnia, kötelessége, hogy a hasonló helyzetbe került politikusokat haladéktalanul visszahívja tisztségükből.

A Legfőbb Ügyészség szóvivője csütörtökön jelentette be, hogy Polt Péter legfőbb ügyész kezdeményezte Mengyi Roland mentelmi jogának felfüggesztését egy korrupciós ügyben különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben, bűnsegédként elkövetett költségvetési csalás kísérlete és vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés miatt.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
twist
2016. augusztus 18. 15:48
A Jobbik állandó szánalmas próbálkozásai már kezdenek viccesek lenni.Vonának és pártjának az ügyeiről már lehetetlen elterelni a figyelmet.
ThunderDan
2016. augusztus 18. 15:28
Ez most az Együtt vagy a Jobbik? Szigetvári vagy Volner? Mert a közleményeik lényegében szóról szóra megegyeznek.
Malcolm Reynolds
2016. augusztus 18. 14:55
true
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!